Hetman WK Napisano Listopad 27, 2018 Share Napisano Listopad 27, 2018 W sumie to grał jeszcze Pingwinek Mroźny, a z tego co wiem, on od września nie był na forum. Znaczy mogę, do niego napisać i zobaczymy, może też ma Taptalka. A z zapisami też ogarnę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hetman WK Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 (edytowany) ******************* Jak już zapewne można się zorientować, sesja ponownie ruszyła, pod moim zarządem. Oryginalny MG nie daje znaku życia od około roku. Toteż postanowiłem wsiąść sprawy w swoje ręce, i spróbować poprowadzić to całe show dalej. Toteż wszystkich chętnych, powitam z otwartymi ramionami. Wzór karty postaci macie na podany, choć rzecz jasna, nie musicie kropka w kropkę tego odtworzyć. Karty możecie podawać tutaj, lub wysyłać mi na PW. W wypadku pojawienia się jakichś niepewności, nie bójcie się pytać. Edytowano Listopad 28, 2018 przez Hetman WK 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 No i w końcu trzymasz rękę na pulsie stary. Jutro dam odpis bo operacja i te sprawy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts