Jelly Napisano Styczeń 30, 2018 Share Napisano Styczeń 30, 2018 Wonderbolts poczuli się urażeni, że Rainbow Dash ma własną zapytajkę, a oni nie... Możecie tutaj zadać pytanie do dowolnego członka Wonderbolts, a uzyskacie odpowiedź! Nie zapomnijcie tylko dopisać kogo pytacie! (Tylko darujcie sobie pytania do RD, ona ma oddzielny temat.) Spoiler Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Luty 23, 2018 Share Napisano Luty 23, 2018 Dobra, to do Spitfire mam pytanka: 1. Jakim cudem zostałaś kapitanem Wonderbolts? 2. Czy lubisz RD? 3. Co myślisz o przyjaciółce RD, Fluttershy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2018 Share Napisano Luty 23, 2018 Pytanie do Spitfire:1.Co sądzisz o przyjaciółce Rainbow Dash Pinkie Pie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Marzec 4, 2018 Autor Share Napisano Marzec 4, 2018 Dnia 23.02.2018 o 20:44, Jakubas18 napisał: 1. Jakim cudem zostałaś kapitanem Wonderbolts? Nie cudem, a wyjątkowymi zdolnościami przywódczymi i ogromną charyzmą! *Ekhe* Kiedy jeszcze byłam w Akademii Wonderbolts tak wygarnęłam pegazom na tym samym kursie to, że są nieudacznikami, nie potrafią poszanować cudzej prywatności i tego, że cisza nocna jest od snu, a nie od miłosnych gierek, że aż do końca szkolenia była całkowita cisza i nikt do mnie nie podchodził. Czy to nie była lekka przesada? Przynajmniej miałam spokój. A jak już dołączyłam do drużyny , dobrze ustawić członków, często pomagałam i z czasem tak wyszło, że zostałam kapitanem. *Mruczy coś pod nosem.* Kraksa, mówiłaś coś? 500 OKRĄŻEŃ, MIGIEM! Dnia 23.02.2018 o 20:44, Jakubas18 napisał: 2. Czy lubisz RD? Jest bardzo dobrym lotnikiem. Możliwe, że zostanie jednym z lepszych w historii Wonderbolts. Potrafi być czasem irytująca, ale i tak ją lubię. Dnia 23.02.2018 o 20:44, Jakubas18 napisał: 3. Co myślisz o przyjaciółce RD, Fluttershy? Beznadziejnie lata, nie potrafi wykorzystać poprawnie swoich skrzydeł, zawsze trzyma je pod złym kątem, jest przeciwieństwem pegaza. Kto jej w ogóle dał skrzydła?! Dnia 23.02.2018 o 21:59, GlaceCordis napisał: Pytanie do Spitfire: 1.Co sądzisz o przyjaciółce Rainbow Dash, Pinkie Pie? To ta różowa klacz? Szczerze mówiąc zastanawia mnie w niej jedna rzecz - jak może tryskać taką energią i dlaczego nie daje Kraksie spokoju na treningach. No i jest trochę przerażająca... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts