Popularny post. Forest Wind Napisano Marzec 23, 2018 Popularny post. Share Napisano Marzec 23, 2018 (edytowany) Większość prac tutaj to rysunki czy grafiki. Ja zrobiłem... biurko. Wiem, że nie jest to "praca graficzna" ale jestem na tyle dumny ze swojej roboty, że chciałbym się z wami podzielić. Spoiler Wykorzystałem; - 3-4 palety -ok 5m taśmy led - przyciemniania szyba - dużo wolnego czasu Edytowano Marzec 23, 2018 przez Forest Wind 8 5 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Marzec 24, 2018 Share Napisano Marzec 24, 2018 Kreatywność, wykonanie itd. jak najbardziej na plus i w ogóle zajebista robota, ale w życiu miałem tyle nieprzyjemności z paletami, że nie mógłbym przy tym biurku siedzieć xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Marzec 24, 2018 Share Napisano Marzec 24, 2018 To biurko jest cudowne, nigdy bym nie pomyślała że z tego paskudztwa można zrobić takie cuda Chociaż na dłuższą metę te ledy by mnie rozpraszały. Jakie ma wymiary? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się