Nightbringer Napisano Kwiecień 9, 2018 Share Napisano Kwiecień 9, 2018 Ktoś oglądał ? Ktoś pamięta ? Serial o Samuraju który został wysyłany w nieznaną, odległą przyszłość i teraz szuka drogi powrotnej by ocalić świat przed wielkim złem Intro eng Spoiler Intro pl Spoiler W 2017 była premiera sezonu 5 który jest o wiele mroczniejszy Sezon 5 Intro Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 9, 2018 Share Napisano Kwiecień 9, 2018 (edytowany) Lol, powstały tu dwa tematy, a ja nic nie zauważyłem nawet No nic... Co do Samuraja, to pamiętam pierwsze zwiastuny i wówczas uznałem ten serial za kawał kupy, ale po obejrzeniu paru odcinków okazał się pełen humoru i te ciągłe wygrywanie cieszyło. Nie mniej szkoda, że nie ma tego serialu już. I nawet nie wiedziałem, że ten serial doczekał się kolejnych sezonów i o dziwo nadal nie pokonał Aku, ani nie cofnął się w czasie... A wiadomo gdzie można obejrzeć wszystkie sezony, najlepiej z lektorem? Edytowano Kwiecień 9, 2018 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Kwiecień 9, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2018 na kreskówkazone można obejrzeć ale sezon 5 jest tylko z napisami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 9, 2018 Share Napisano Kwiecień 9, 2018 1 minutę temu, Nightbringer napisał: na kreskówkazone można obejrzeć ale sezon 5 jest tylko z napisami Jak są pl napisy, to też styknie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Kwiecień 9, 2018 Share Napisano Kwiecień 9, 2018 Ahhh dzieciństwo. Kochałem te bajkę, a to co oni z nią teraz zrobili... po prostu magia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 10, 2018 Share Napisano Kwiecień 10, 2018 Mi ten samuraj Jack zawsze przypominał wściekłego profesora Atomusa z Atomówek XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Kwiecień 11, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2018 15 godzin temu, Breaking Stuff napisał: Mi ten samuraj Jack zawsze przypominał wściekłego profesora Atomusa z Atomówek XD Nie tylko tobie przypomina Atomusa Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 11, 2018 Share Napisano Kwiecień 11, 2018 Nawet fryzura podobna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts