Kacpi Napisano Styczeń 14, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2019 Jestem z siebie dumny, bo w około tydzień stworzyłem nowy obrazek. Jedna jaskółka wiosny jednak nie czyni i pewnie teraz znowu się zatnę na dłuższy czas, ale przy odrobinie szczęścia jednak utrzymam motywację 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 20, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2019 Oto mój trzeci rysunek w tym roku, a jest dopiero styczeń 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Jaki piękny to się nazywa mieć talent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 22, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2019 (edytowany) Dnia 20.01.2019 o 23:32, Kucykowa MLP napisał: Jaki piękny to się nazywa mieć talent. Ja bym to bardziej nazwał wyuczenie się kilku schematów póz dla kucy i kucopodobnych :P. O talencie można mówić, jak narysuję kuca w niestandardowej pozie o rozwianej grzywie, wokół bujnej przyrody, na tle zachodzącego słońca, a na razie jestem na etapie prostych kucy, braku dynamiki, podstawowych cieni i braku tła. Ale i tak dziękuję za miłe słowo Edytowano Styczeń 22, 2019 przez Kacpi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 26, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2019 Rysunek nr 4 w tym miesiącu. Tym razem OCek na prośbę@Malachi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Nie spodziewałem się, że ten ocek kiedykolwiek wyjdzie poza pony creatora xD Dzięki @Kacpi za tego arta! On jeszcze się nie spodziewa, jak potężny artefakt właśnie znalazł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 27, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2019 Szybko poszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 31, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2019 (edytowany) Ostatni dzień stycznia, a wraz z nim ostatni rysunek tego miesiąca. Mój bilans to 6 obrazków w tym miesiącu. Mam siły i chęci do tworzenia, zwłaszcza, że widzę jak z każdym rysunkiem coraz ładniejsze są moje dzieła. Jest to też dla mnie ważny moment bo dzisiejszy rysunek jest moim pięćdziesiątym (każdy z nich numerowałem, ale gdzieś skopała mi się numeracja, ale na 99% teraz jest rysunek numer 50 ) A tutaj pokaz od czego zacząłem swoją przygodę z rysowaniem Biedna Lyra... co ja Ci zrobiłem... Edytowano Styczeń 31, 2019 przez Kacpi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Luty 5, 2019 Autor Share Napisano Luty 5, 2019 Wraz z nowym miesiącem jest i nowy rysunek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Luty 15, 2019 Autor Share Napisano Luty 15, 2019 Patrząc na częstotliwość nowych rysunków w poprzednim miesiącu, to mogę powiedzieć, że wracam po krótkiej przerwie z nowym rysunkiem: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Luty 20, 2019 Autor Share Napisano Luty 20, 2019 (edytowany) Przybywam oto z kolejnym rysunkiem Edytowano Luty 20, 2019 przez Kacpi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Marzec 13, 2019 Autor Share Napisano Marzec 13, 2019 (edytowany) Trochę minięto czasu, ale przerwa była mi potrzebna i oto nowy rysunek w dwóch wersjach Edytowano Marzec 13, 2019 przez Kacpi 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Maj 4, 2019 Autor Share Napisano Maj 4, 2019 (edytowany) Minęło nieco czasu, a ja wracam z kilkoma nowymi rysunkami. Wszystkie prace przedstawiają tym razem OCki Na prośbę właściciela: Imię OCka to: Pinkadermus Diamond Hay I na sam koniec aktualny skład "kącika lektorskiego" Edytowano Maj 5, 2019 przez Kacpi 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Lipiec 19, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2019 Niecno nowości 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Marzec 28, 2020 Autor Share Napisano Marzec 28, 2020 Ostatni dobrze się bawię tworząc awatary, więc jakby chciał ktoś coś takiego to ja bardzo chętnie mogę narysować 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się