Kacpi Posted January 14, 2019 Author Share Posted January 14, 2019 Jestem z siebie dumny, bo w około tydzień stworzyłem nowy obrazek. Jedna jaskółka wiosny jednak nie czyni i pewnie teraz znowu się zatnę na dłuższy czas, ale przy odrobinie szczęścia jednak utrzymam motywację 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacpi Posted January 20, 2019 Author Share Posted January 20, 2019 Oto mój trzeci rysunek w tym roku, a jest dopiero styczeń 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kucykowa MLP Posted January 20, 2019 Share Posted January 20, 2019 Jaki piękny to się nazywa mieć talent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacpi Posted January 22, 2019 Author Share Posted January 22, 2019 (edited) Dnia 20.01.2019 o 23:32, Kucykowa MLP napisał: Jaki piękny to się nazywa mieć talent. Ja bym to bardziej nazwał wyuczenie się kilku schematów póz dla kucy i kucopodobnych :P. O talencie można mówić, jak narysuję kuca w niestandardowej pozie o rozwianej grzywie, wokół bujnej przyrody, na tle zachodzącego słońca, a na razie jestem na etapie prostych kucy, braku dynamiki, podstawowych cieni i braku tła. Ale i tak dziękuję za miłe słowo Edited January 22, 2019 by Kacpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacpi Posted January 26, 2019 Author Share Posted January 26, 2019 Rysunek nr 4 w tym miesiącu. Tym razem OCek na prośbę@Malachi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malachi Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 Nie spodziewałem się, że ten ocek kiedykolwiek wyjdzie poza pony creatora xD Dzięki @Kacpi za tego arta! On jeszcze się nie spodziewa, jak potężny artefakt właśnie znalazł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacpi Posted January 27, 2019 Author Share Posted January 27, 2019 Szybko poszło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacpi Posted January 31, 2019 Author Share Posted January 31, 2019 (edited) Ostatni dzień stycznia, a wraz z nim ostatni rysunek tego miesiąca. Mój bilans to 6 obrazków w tym miesiącu. Mam siły i chęci do tworzenia, zwłaszcza, że widzę jak z każdym rysunkiem coraz ładniejsze są moje dzieła. Jest to też dla mnie ważny moment bo dzisiejszy rysunek jest moim pięćdziesiątym (każdy z nich numerowałem, ale gdzieś skopała mi się numeracja, ale na 99% teraz jest rysunek numer 50 ) A tutaj pokaz od czego zacząłem swoją przygodę z rysowaniem Biedna Lyra... co ja Ci zrobiłem... Edited January 31, 2019 by Kacpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacpi Posted February 5, 2019 Author Share Posted February 5, 2019 Wraz z nowym miesiącem jest i nowy rysunek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacpi Posted February 15, 2019 Author Share Posted February 15, 2019 Patrząc na częstotliwość nowych rysunków w poprzednim miesiącu, to mogę powiedzieć, że wracam po krótkiej przerwie z nowym rysunkiem: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacpi Posted February 20, 2019 Author Share Posted February 20, 2019 (edited) Przybywam oto z kolejnym rysunkiem Edited February 20, 2019 by Kacpi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacpi Posted March 13, 2019 Author Share Posted March 13, 2019 (edited) Trochę minięto czasu, ale przerwa była mi potrzebna i oto nowy rysunek w dwóch wersjach Edited March 13, 2019 by Kacpi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacpi Posted May 4, 2019 Author Share Posted May 4, 2019 (edited) Minęło nieco czasu, a ja wracam z kilkoma nowymi rysunkami. Wszystkie prace przedstawiają tym razem OCki Na prośbę właściciela: Imię OCka to: Pinkadermus Diamond Hay I na sam koniec aktualny skład "kącika lektorskiego" Edited May 5, 2019 by Kacpi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacpi Posted July 19, 2019 Author Share Posted July 19, 2019 Niecno nowości 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacpi Posted March 28, 2020 Author Share Posted March 28, 2020 Ostatni dobrze się bawię tworząc awatary, więc jakby chciał ktoś coś takiego to ja bardzo chętnie mogę narysować 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts