Tarreth Napisano Październik 17, 2011 Share Napisano Październik 17, 2011 Fanfic dla fanów gry League of Legends Jutro zaczynam czytać. Opis w linku powyżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 18, 2011 Share Napisano Październik 18, 2011 Zbyt krotkie... Wiem ze work in progress, po prostu szybko sie skonczylo Codziennie teraz sprawdzam czy sa nowe rozdzialy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 21, 2011 Share Napisano Październik 21, 2011 EDIT: Nie chce mi się, nie dość, że tak dużo literek, to jeszcze mój musk musi pracować jako translator. Jak znajdzie ktoś po polskiemu to niech zarzuci ... czemu mnie to nie dziwi .... Zbyt krotkie... bo to WIP? z tego co widzę są już 4 chaptery i szykują się kolejne aha btw Tarr parówo ~_~ 0 tagów, 0 opisu, 0 niczego tylko dałeś link do ED i czytajcie sobie :< byś się wstydził Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Odkopuje temat sprzed pol roku, z racji ze 1 czesc fica jest juz dawno ukonczona, i sa juz 3 pierwsze rozdzialy 2 'tomu'. A ze LoL ostatnio przezywa druga mlodosc na forum... P.S. Kcem zuotej uopaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 mlot pneumatyczny tutaj sie nada... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 15 partów Jezusie Nazaryjski a co to ma być!? Kiedyś trzeba przeczytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się