SystemShy Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Tu możeci rozmawiac i pisać swoje zdanie jak i sugestie na temat odpowiedzi Sweetie . Poszła pierwsza partia odpowiedzi jak się wam one podobaja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Sądzę, że czcionka powinna być zmieniona, bo przy niektórych odpowiedziach naprawdę ciężko jest zobaczyć co tam jest napisane... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Wrzesień 8, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2012 spoko po zamieszczeniu i wyskalowaniu rozmiarów doszedłem do tego samego wniosku wiec w nastepnych bedzie normalna tak samo wielkość czcionki ulegnie poprawie. A jak treść i vektorki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Fajny pomysł, wektory jako tako dobrane, odpowiedzi też pasują Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Wrzesień 9, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2012 I jak teraz? Czcionka testowa ale wydaje mi się bardziej czytelna . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Błąd w pierwszym dymku już (w trzecim również!)... I ta czcionka jakaś taka dziwna, mniej czytelna od tej która była. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Sys, polecam: http://www.instantshift.com/2009/02/16/104-free-fonts-for-web-designers-and-logo-artists/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Witam, mam zagwozdkę, jeśli przeginam z ilością pytań, to proszę o napisanie mi o tym ......xD Pozdrawiam BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Wszyscy pozapominali o biednej Sweetie Belle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Oro gdzie te czasy gdy ja tutaj spamiłem xD (poprzedni post ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Trochę brakuje mi tej aktywności w pytaniach... byłem najszybszym avatarem i pewnie wciąż nim jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Sądzisz? ... Wówczas byłem szarakiem ... Ale ściany szły, oj szły xD Pamiętam jak nawet prosiłeś mnie o zaprzestanie z tymi pytaniami xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Nie prosiłem o zaprzestanie, tylko o spowolnienie tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts