Cozy Glass Napisano Wrzesień 15, 2018 Share Napisano Wrzesień 15, 2018 Art:KLIK Witajcie! Dziś mam dla was zabawę polegającą na tym, że nadajecie zwierzęce imię/imiona użytkownikowi wcześniej. Powód dlaczego takie imię/imiona a nie inne jest mile widziany. ^_^Mogę zacząć? Proszę... No dobrze, to przecież twój dział :3Anoś? Niech będzie Cheetos. Kolory twojej grzywy mi się kojarzą z paczą Cheetosów o smaku ser i keczup. Spoiler No wiesz? >< A ty jesteś... Ty jesteś.. *Patrzy mu w oczy* Tak? Nie nic... TAK WIĘC ZAPRASZAM DO ZABAWY. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 15, 2018 Share Napisano Wrzesień 15, 2018 Biszkopcik, bo to dobrę imię dla każdego zwierzaka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Wrzesień 15, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2018 Kapeć... Powodu chyba podawać nie muszę. xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 15, 2018 Share Napisano Wrzesień 15, 2018 Ananasik ^^ Tak mi się jakoś skojarzyło z powodu pierwszej cząstki Twojego nicku "an-" Poza tym to dobre imię dla zwierzęcia! Spoiler "Ananas! Do nogi!" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Wrzesień 15, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2018 (edytowany) Grosik :3 Skojarzyło mi się z imieniem + zawsze tak chciałem nazwać psiaka Edytowano Wrzesień 15, 2018 przez Anoax 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Wrzesień 15, 2018 Share Napisano Wrzesień 15, 2018 Rasik - pasuje, jak do nikogo innego Spoiler Ra - najwyższy bóg Egiptu Sik - Jeleń Wschodni (sika) Nie miałem nic negatywnego na myśli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Wrzesień 15, 2018 Share Napisano Wrzesień 15, 2018 Polonik – zwyczajnie dlatego, że takie było moje pierwsze skojarzenie, a poza tym, fajnie to brzmi. Być może fan układu okresowego by tak nazwał swojego zwierzaka, takiego, który może dysponować jakąś toksyną. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thasimathi Napisano Wrzesień 16, 2018 Share Napisano Wrzesień 16, 2018 Patyczek - nazwałabym tak pieska i jakoś tak mi się skojarzyło z twoim YTP w nicku... tylko czytanym od tyłu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 19, 2018 Share Napisano Wrzesień 19, 2018 Coś tu spokojnie... SZTORMIAK - dobre imię dla hałaśliwego zwierzęcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Wrzesień 19, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2018 Demuś - Od nikodema >< 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 (edytowany) Aneks bo mi się z dobudówką kojarzy, a dobudówka kojarzy mi się z cegłami, cegły z cementem, a cement z piachem, piach z Singapurem, a Singapur z Azją, Azja z sztukami walki, a sztuki walki z kung-fu, kung-fu z Ip Manem, a Ip Man z Brucem Lee, Bruce Lee z szybkością, a szybkość z Rainbow Dash, Ranbow Dash z pegazem, a pegaz z Fluttershy, Fluttershy kojarzy mi się z opiekunem działu Flutterki - Anoaxem Edytowano Wrzesień 20, 2018 przez Papeć 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Papiszon! Spoiler PAPISZON! Nie sikaj do doniczki! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts