Shadow Black Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Witam Mam pytanie kto by chciał pomóc w budowie quizu w grze Quiz House. Jeśli ktoś nie wie co to za gra to jest to gra od Matura To Bzdura w której odpowiadamy na różne pytania z różnych quizów. Ja akurat jestem jednym z twórców quizu o tematyce My Little Pony i moje pytanie dotyczy kto by chciał pomóc w rozbudowie tego quizu. Pytań jest obecnie 503 żeby quiz był udostępniony potrzeba około 1000 pytań. 1 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Black Napisano Listopad 24, 2018 Autor Share Napisano Listopad 24, 2018 Potrzeba pytań z polskiej wersji jak i angielskiej. Pytania mogą dotyczyć Equestria Girls, Friendship is Magic jak i samej produkcji serialu. Pomoc i zaangażowanie w quiz jest mile widziane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Listopad 24, 2018 Share Napisano Listopad 24, 2018 O, ciekawiłem się właśnie od jakiegoś czasu, czy powstanie quiz z mlp. W końcu jakaś nowa kategoria na której się znam może zaproponuję parę pytań, nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Black Napisano Listopad 24, 2018 Autor Share Napisano Listopad 24, 2018 Jak na razie przy quizie pracuje 17 osób w tym ja. Jeśli chcesz pomóc w budowie quizu to poprosił bym ciebie o twój email żebym mógł wysłać tobie link do arkusza google na którym jest tworzony ten quiz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Black Napisano Listopad 29, 2018 Autor Share Napisano Listopad 29, 2018 Wystarczająca liczba ochotników w budowie quizu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts