nigiTV Napisano Luty 4, 2019 Share Napisano Luty 4, 2019 Jestem tu nowy pochodzę z województwa Mazowieckiego mam na imię Michał i mam nadzieje że ktoś mnie wprowadzi w ten magiczny świat interesuje się informatyką, programowaniem i lubię robić grafiki komputerowe. 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Luty 4, 2019 Share Napisano Luty 4, 2019 Witaj NigiTV i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nigiTV Napisano Luty 4, 2019 Autor Share Napisano Luty 4, 2019 Przed chwilą, Jakubas18 napisał: Witaj NigiTV i baw się dobrze! Dziękuje 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 4, 2019 Share Napisano Luty 4, 2019 Witaj na forum i baw się dobrze 1 godzinę temu, nigiTV napisał: interesuje się informatyką, programowaniem i lubię robić grafiki komputerowe. A jakieś kucykowe grafiki już próbowałeś stwarzać? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nigiTV Napisano Luty 4, 2019 Autor Share Napisano Luty 4, 2019 Tak, ale mi nie wyszły :( 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Luty 4, 2019 Share Napisano Luty 4, 2019 Dobrej zabawy na naszym kucykowym forum. Spoiler Kopytko! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nigiTV Napisano Luty 4, 2019 Autor Share Napisano Luty 4, 2019 Dzięki 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Luty 4, 2019 Share Napisano Luty 4, 2019 Witam, Niech podpłomyki zawsze ci smakują. Jakoś tak to było... Pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Witaj w stadzie przyjacielu!! Miłej zabawy życzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Witam nowego kolegę! Życzę udanego pobytu w tym miejscu, na pewno szybko się tu zaaklimatyzujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Luty 19, 2019 Share Napisano Luty 19, 2019 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się