Uro Napisano Lipiec 3, 2019 Share Napisano Lipiec 3, 2019 (edytowany) Witajcie! Kilkanaście minut temu się zarejestrowałem i chyba mogę powiedzieć że już trochę się tu rozejrzałem I postanowiłem że najlepiej by było zacząć od takiego postu : ) MLP oglądałem lata temu i teraz chcę do tego wszystkiego wrócić... ale już się doczytałem że 9 sezon był finałowym sezonem więc pewnie dlatego ludzie piszą że tu już za wiele się nie dzieje :/ albo po prostu ktoś sobie jaja robił No ale cóż... I tak postaram się wejść w fandom ponieważ tworząc tutaj konto miałem nadzieje na poznanie nowych ludzi i na odrobinę zabawy. To znaczy że chętnie bym porozmawiał z kimś z was żeby ogarnąć cokolwiek na tym forum hehe.. Edytowano Lipiec 3, 2019 przez Uro 3 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 4, 2019 Share Napisano Lipiec 4, 2019 Witamy nowego towarzysza na forum. Osobiście nie rozumiem i nie podzielam zdania, że jak coś już nie wychodzi na bieżąco to nie można być tego fanem, być w fandomie. Serial może przestać mieć kontynuacje (i tak będzie miał w postaci nowej generacji), ale magicznie nie zniknie z tego świata i pamięci. Czym się interesujesz/zajmujesz? Lubisz grać w gry komputerowe? Jeśli tak to jakie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Lipiec 4, 2019 Share Napisano Lipiec 4, 2019 Witaj na forum przyjacielu Ja też nie mogę się doczekać nowej generacji MLP i nowych przygód z kucykami roli głównej. O to się nie bój, bo firma Hasbro będzie wymyślać nowe odcinki MLP. Czy będziesz pisał własne fanfiki? Jeśli tak co będziesz pisał? Pozdrawiam i życzę miłej zabawy na naszym forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaronko Napisano Lipiec 4, 2019 Share Napisano Lipiec 4, 2019 Witamy i miłej zabawy! Może powiesz coś o sobie? Co lubisz czym się interesujesz itd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angela Napisano Lipiec 5, 2019 Share Napisano Lipiec 5, 2019 Witaj! Życzę Ci miłej zabawy Sama w sumie jestem nowa więc pomóc Ci tu niestety niezbyt pomogę. Ale jakbyś chciał popisać to śmiało. Może powiesz np. co lubisz robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 6, 2019 Share Napisano Lipiec 6, 2019 Witaj~ Baw się na forum dobrze i miejmy nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się