D.E.F.S Napisano Listopad 8, 2019 Share Napisano Listopad 8, 2019 Witajcie pysiaczki. Defs zaproponował mi utworzenie tego tematu. W Equestrii mieliśmy filmy i z przyjemnością je oglądaliśmy. Celestia sama miała pokaźną filmografię. Kiedy zawitałam do świata ludzi, poznałam Internet i miliardy filmów wszelakiej treści. Takiego ogromu nie jestem w stanie ogarnąć. Pomożecie mi? Poszukuję filmów z moją osobą w roli głównej lub pobocznej. Będe wdzięczna jeśłi podeślecie je tutaj w temacie - Hola hola jakieś zasady muszą być! Pamiętajcie, że filmy umieszczamy w spoilerze. Jeden spoiler=jeden film. Gore i Clop absolutnie zakazane. Filmy mają dotyczyć Sunset Shimmer. Dziękuję Za każdy nadesłany film, odwdzięcze się serduszkiem. Również dziękuję. Pierwszy film Odkryj ukrytą treść 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Listopad 8, 2019 Share Napisano Listopad 8, 2019 Odkryj ukrytą treść Sorry, musiałem xD 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Listopad 11, 2019 Autor Share Napisano Listopad 11, 2019 i właśnie dlatego nie przepadam za wiewiórkami Odkryj ukrytą treść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Grudzień 4, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2019 Moją przeszłość zostawiam w tyle Odkryj ukrytą treść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Maj 15, 2020 Autor Share Napisano Maj 15, 2020 To, co DEFS lubi najbardziej Autor: SenRobotPony Odkryj ukrytą treść 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts