D.E.F.S Napisano Listopad 8, 2019 Share Napisano Listopad 8, 2019 Witajcie pysiaczki. Defs zaproponował mi utworzenie tego tematu. W Equestrii mieliśmy filmy i z przyjemnością je oglądaliśmy. Celestia sama miała pokaźną filmografię. Kiedy zawitałam do świata ludzi, poznałam Internet i miliardy filmów wszelakiej treści. Takiego ogromu nie jestem w stanie ogarnąć. Pomożecie mi? Poszukuję filmów z moją osobą w roli głównej lub pobocznej. Będe wdzięczna jeśłi podeślecie je tutaj w temacie - Hola hola jakieś zasady muszą być! Pamiętajcie, że filmy umieszczamy w spoilerze. Jeden spoiler=jeden film. Gore i Clop absolutnie zakazane. Filmy mają dotyczyć Sunset Shimmer. Dziękuję Za każdy nadesłany film, odwdzięcze się serduszkiem. Również dziękuję. Pierwszy film 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Listopad 8, 2019 Share Napisano Listopad 8, 2019 Spoiler Sorry, musiałem xD 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Listopad 11, 2019 Autor Share Napisano Listopad 11, 2019 i właśnie dlatego nie przepadam za wiewiórkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Grudzień 4, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2019 Moją przeszłość zostawiam w tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Maj 15, 2020 Autor Share Napisano Maj 15, 2020 To, co DEFS lubi najbardziej Autor: SenRobotPony 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts