Lukiner Napisano Październik 21, 2011 Share Napisano Październik 21, 2011 http://www.equestriadaily.com/2011/06/story-on-cross-and-arrow.htmlAutor: Conner CogworkTwilight postanawia wybrać się na wycieczkę do Manehattanu razem ze swoimi przyjaciółkami i w tym celu wykorzystuje nowo poznane zaklęcie do masowej teleportacji. Jednak czar nie zadziałał i nasza wesoła gromadka trafia do .... Ponyville?!. Gdy zawiedziona szóstka wraca do wioski, odkrywa iż nie jest to jednak to samo Ponyville w którym mieszkają. W tym samym czasie, gdy Twilight wraz z przyjaciółkami szuka sposobu jak to wszystko naprawić i wrócić do ICH własnego domu, na drugim końcu miasteczka w bibliotece szóstka ogierów stawia sobie na celu odkrycie kim są oraz co jest celem nowo przybyłych, tajemniczych kuców. |1 - On a Word Misheard| |2 - Out of the Mouths of Babes| |3 - Of a Fruit Forbidden| |4 - Upon a Wing and a Prayer| |5 - With a Finger Crossed| |6 - Through a Stitch in Time| |7 - In my Beautiful Balloon| |8 - Over the Hills| |9 - Under a Midnight Star| |10 - Across the Horizon| |EPILOG - And Back Again| |?? - There was a whisper of wind|http://trotsworth.deviantart.com/#/d4a6yjk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Październik 21, 2011 Share Napisano Październik 21, 2011 Z tego co widzę na obrazku to Spike też znalazł faceta swojego życia ? BTW. Fanfic obalający mit RD - lesbijki Nom racja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 21, 2011 Share Napisano Październik 21, 2011 Fajne dziełko. Poczytałem sobie z przyjemnością. Bardzo ciekawy pomysł z alternatywnym światem - lubię takie rzeczy Co prawda momenty shippingowe już nieszczególnie mi tak podchodziły, ale też nie irytowały za bardzo. Kto nie czytał, niech poczyta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 21, 2011 Autor Share Napisano Październik 21, 2011 prawdopodobnie będzie sequel (patrz ostatni chapter) ale to jeszcze nie jest pewne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Grudzień 17, 2011 Share Napisano Grudzień 17, 2011 Przydało by się takie do każdego kucyka, trolololo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Od paru miesięcy z nieprzemijającą nadzieją, czekam aż kstoś to przetłumaczy. Nie jestem aż taka dobra z angielskiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 (edytowany) Podejmie się ktoś tłumaczenia(Ja jestem zbyt leniwy http://i1.memy.pl/obrazki/8cf561750_a_robic_to_nima_komu_.jpg )? Edytowano Grudzień 27, 2013 przez Saper9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 ja też nie jestem najlepsza z angielskiego , a jak rozumiem do tłumaczenia nie ma chętnych ? zesmutniałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się