Rapony Napisano Grudzień 12, 2020 Share Napisano Grudzień 12, 2020 Witam Wiem że swoimi tematami popsułam swoją reputacje na tym forum ale chyba muszę to zaakceptować... Nie przedłużając zapraszam do wiersza o codzienności Celestii pt. Królewski los. Budzi mnie codzień Nudne pytanie: "Czy wypełni Celestia podanie?" Królewskie muszę włożyć ubranie Podnoszę słońce, tak ważną rzecz Prędko wbiegam na tron też A na tronie, nic ciekawego Znów mam gościa tego samego Znów wygłaszam przemówienie, uczę Ja się przez to zaraz uduszę! Uśmiecham się Lecz w myślach, mówię "nie"... Siedzę nad marzeniami Dusząc się perfumami I chodź to wydaje się dziwne Marzenia me są inne Marzę by być Jednorożcem, pegazem Zasuwać po niebie z adrenaliną i gazem A teraz jestem jak liść pod głazem I w ten sam sposób mija mój dzień Każdy zapomni o mnie codzień Chodź każdy o mnie pamięta To to działa niczym przynęta Dobrze wykorzystana działa Lecz ta jest niczym puste działa Muszę iść spać, po "pięknym dniu" Nie będę czekać na odmianę losu Nie będę czekać Na świeże powietrze Mogę zapomnieć o tęczowym wietrze... (To mój pierwszy wiersz który gdzieś publikuje, ale po mnie nie ma się czego spodziewać ) Wiem zamulam wam forum... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLGDiamond Napisano Grudzień 14, 2020 Share Napisano Grudzień 14, 2020 Po pierwsze nie zamulasz forum. Bo w sumie dość mało się dzieje. Po drugie bardzo ładny wiersz. Dobrze opisuje sprawowanie władzy wydaje mi się, że to nie było łatwe poza tym. Czyta się w rytmie. I pomimo że nie wszędzie się rymuje to w większości wersów są rymy. Za to ogromne gratki. Na pewno ciekawsze od niektórytch wierszy z polaka. Ale co ja tam wiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapony Napisano Grudzień 14, 2020 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2020 8 godzin temu, KLGDiamond napisał: wydaje mi się, że to nie było łatwe poza tym. A właśnie że było łatwe, rymy mam we krwi. Jedynie tutaj było trochę ciężko: Dnia 12.12.2020 o 20:51, Rapony napisał: Lecz w myślach, mówię "nie"... A tak jakby kogoś ciekawiło to ten wiersz powstał przy przeglądaniu "inne..." i po prostu napisałam niewiadomo jak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się