depreszon Napisano Kwiecień 20, 2023 Share Napisano Kwiecień 20, 2023 Witam wszystkich. No to od czego zacząć? Oj, chyba zacząłem. No cóż, obecnie nie ma zbyt wiele do opowiedzenia o sobie, większość czasu spędzam na YouTubie. Za nie długo będę miał maturę. Próbuje napisać fanfik (jeszcze szkieletu nie skończyłem). Jak macie jakiś pytania, to śmiało spróbuje na nie odpowiedzieć. Ps. Jakie są tagi i gdzie mogę znaleźć ich rozpiskę? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 20, 2023 Share Napisano Kwiecień 20, 2023 3 godziny temu, depreszon napisał: Ps. Jakie są tagi i gdzie mogę znaleźć ich rozpiskę? proszę W spoilerze na końcu masz listę tagów. Oczywiście, nikt nie zabrania korzystania z tagów autorskich. I jeszcze jedno - tagi wpisuj w tytule tematu, a nie w "tagi". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Kwiecień 27, 2023 Share Napisano Kwiecień 27, 2023 Witamy na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się