Denethor Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Cześć wszystkim Jestem jak widzicie nowy na tym forum. Interesuje się kinematografią, historią i informatyką, mam też obsesję na punkcie starych rzeczy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaronko Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Dnia 24.08.2023 o 00:44, Denethor napisał: Interesuje się kinematografią, historią i informatyką >historią Czy to dlatego zawitałeś na nasze cudowne forum? Chociaż nie, tu by bardziej pasowała archeologia. Tak czy siak, witamy cię ciepło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denethor Posted August 28, 2023 Author Share Posted August 28, 2023 8 godzin temu, szaronko napisał: Chociaż nie, tu by bardziej pasowała archeologia. No cóż, bardzo mi się podoba "dawny" internet, jeśli wiesz co mam na myśli Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaronko Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 4 godziny temu, Denethor napisał: No cóż, bardzo mi się podoba "dawny" internet, jeśli wiesz co mam na myśli Oczywiście chyba rozumiem cię w pełni. Jestem już trochę boomer pod tym względem ale kiedyś na internecie było lepiej. Ludzie nie brali wszystkiego do sb, nie było cancel culture, i artyści byli jakby bardziej kreatywni. Jeszcze Anglojęzyczny fandom MLP jest ostoją takiego starego internetu. Polski też pewnie ale on już jak widać jest praktycznie w niebycie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denethor Posted August 28, 2023 Author Share Posted August 28, 2023 5 godzin temu, szaronko napisał: Jeszcze Anglojęzyczny fandom MLP jest ostoją takiego starego internetu. Polski też pewnie ale on już jak widać jest praktycznie w niebycie. Dość sporo korzystam z różnych imageboardów i forów tematycznych, tam też czuć resztki "starego internetu" ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaronko Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 No właśnie też to zauważyłem. Całkiem niedawno zacząłem sprawdzać 4chana tam faktycznie jest taki klimat, i jest to też moim zdaniem o wiele zdrowsze niż np. Oglądanie youtuba. Tam też trudniej przesadzić z nadużywaniem technologii jak mi się zdarzało bezmyślnie trwonić godziny czasu na youtubie. Niestety oprócz 4chana (i jeszcze fimfiction.net) nie znam zbytnio takich miejsc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts