Alder Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Witam witam i o zdrówko się pytam! Chciałem się z wami podzielić swoimi rysunkami. Proszę o sugestie, krytykę, rady itp. no dobra jedziemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Wrzesień 18, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Discord z gitarą rozwalił mnie Na pierwszym głowa jest źle, i proporcje nie te, spróbuj rysować mając przed oczami jakiś wzór to zawsze pomaga. A i ogon składa się z włosów, powinien być szerszy. Discord wyszedł spoko Na trzecim zwróć uwagę na ucho, musi być połączone z resztą głowy i większe. Reszta raczej dobrze. Na ostatnim to tylko ucho jest zbyt "kanciaste" reszta dobra. Czekam na więcej, i poćwicz będzie bobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Wrzesień 19, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Dobre i proporcjonalne. Tak trzymać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Wrzesień 21, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 yay you make my day najlepszy jest Discord z gitarą i Rarcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Wrzesień 23, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Ja chce więcej Twoje rysunki są świetne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqp Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Twoja AJ na rysunku z tym cieniowaniem, wygląda jak Nigga Pony xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Wrzesień 23, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2012 @Tigresss Dzięki moje rysunki świetne? ja bym powiedział że są nieco poniżej przeciętnej. @Yaqp No właśnie w tym jest problem XD trza albo popracować nad cieniami albo od nich odstąpić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqp Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 No ani mi się waż odstąpiać od cieni, poprostu pracuj nad nimi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Wrzesień 24, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Nie będę słodził że twoje rysunki są super bo nie są powiem co mi nie pasuję ale nie zniechęcaj się odrobina krytyki nie zaszkodzi 1.AJ wygląda bardziej jak Ogier a nie Klacz 2.Troszkę Krzywe :/ 3.Staraj się bardziej o szczegóły bo jak ktoś się zna to widzi te krzywe linie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Wrzesień 24, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2012 @up Wiem że nie są super XD i nie zniechęcę się to pewne, uwagi przyjęte do wiadomości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Tu też tylko jeden krytykujący rysunki autora post? Oj, dawno mnie nie było Więc Alder jak bym mógł coś skrytykować to: - Dopracuj cienie, tylko nie przesadzaj bo będziesz robił murzyńskie kucyki, rasiści "lubią to" D: - Staraj się wykonywać parę kresek ołówkiem a nie jedną bo jakoś tak to biednie wygląda wg. mnie. - Pare prac na serio mi się podobały i nad nimi pracuj (rarity, discord z gitarą) Rysuj dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Derpy z kałaszkiem... bezcenne Co do AJ, żeby zniwelować "ogierowy wygląd" zrób "wyższe" i bardziej jajowate oczy, zawsze pomaga. P.S: Tez nie lubię poniedziałków..., ale bardziej wtorków... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 To co robisz jest fajne, ładne i ciekawe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Muszę przyznać że twój pomysł z Kucykowymi pieśniami jest fajny, dałem kilka wpisów... Narysuj może coś wojskowego, co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Wrzesień 25, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Haha, "Elements of Chaols" Interesująca sprzączka do hełmu:fluttershy5: Dobre Jak nie masz tematów swoich, (chyba że masz) to spróbuj skucykować tego człeka z Hard Truck Apocalypse? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Wrzesień 25, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2012 o kurczę...spróbujemy:D a co! "Hard truck apocalypse" niestety nie znam nie grałem ale to mnie nie powstrzyma. Mam jakieś tam swoje pomysły i próbuję je realizować(z jednym męczę się cztery dni ale próbuję dalej) no dobra...czas wziąć się do roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Wrzesień 26, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Grudzień 22, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2012 Nie pytajcie się skąd miałem pomysł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Discord w pierwszym poście mi się spodobał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts