Sun Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu Odbyłem dziś podróż w czasie do pięknych czasów wczesnego fandomu, gdy wszyscy byli młodzi, pełni energii, a do napisania fanfika wystarczało czasem jedno zdanie, jedna myśl, albo jedna klatka z serialu. A czytając sobie flight of the alicorn, natrafiłem właśnie na takie inspirujące zdanie. Dobra, kilka zdań. Ale kilka zdań, które sprawiło, że w jeden dzień napisałem fanfika. I muszę powiedzieć, że wyszło mocno średnio, ale i tak się nim podzielę. Rarity wymyśla nową metodę na tworzenie ubrań. Wystrzałowy szyk [oneshot][comedy][random] Rzeczone kilka zdań: Spoiler Of course, compared to Pinkie Pie, her packing skills were practically those of a trained survivalist, but then again Pinkie usually had her party cannon as backup. Perhaps she could obtain a fashion cannon. But what would a fashion cannon even do? Whatever it did, Rarity was sure it would be fabulous. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się