Sun Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Szperając w zakamarkach interrnetu i słuchając czegoś, co nie jest w polecanych youtuba* naszło mnie kilka myśli, które doprowadziły do powstania konceptu na tego potworka fanfika. Postanowiłem go osadzić w uniwersum Kryształowego oblężenia, ale bardzo, bardzo luźno. W zasadzie, zdecydowałem się tylko wykorzystać fakt, że zbliża się wojna Equestrii z Sombrią, że jest Pferdenstadt i Equestria będzie korzystać z maszyn niemieckich. A resztę dopisałem tak, by mi było wygodnie. Czy wyczerpałem temat? Wątpię. Czy jest dobrze? No nie sądzę. Dobra, ale o czym jest ten fanfik? W Pferdenstadt odbywają się dożynki. A przy okazji zawody w jeździe traktorem. Przeciaganie przyczepy, wyścigi i te sprawy. Oraz konkurs orkiestr ludowych, oczywiście w lederhosen. A na tych dożynkach goszczą księżniczki z Equestrii. Przedwojenne dożynki [Oneshot][spinoff KO] Nie polecam, nie zachęcam, a czytelnikom współczuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się