Matalos Napisano Październik 19, 2012 Autor Share Napisano Październik 19, 2012 Niemal zderzyliście się w wejściu. Widząc przerażenie na twarzy Alec´a, oraz gdy do twoich uszu dociera niski, gardłowy warkot, wydajesz rozkaz do odwrotu. Idziecie dalej, jeszcze głębiej w sklep i docieracie do drzwi na zaplecze. Są zamknięte, ale pewnie dałoby się przestrzelić zamek. Zza drzwi słyszycie ciche jęki umarlaka, oby był tylko jeden. Alec, twoja dziewczyna wyrywa się, nie chce iść przez drzwi. Ciągnie ciebie w stronę psów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Przykro mi chłopaki, ale sesja się kończy. Nikt nie odpowiedział przez dwa tygodnie i zgodnie z regulaminem PBF muszę sesję usunąć. Miło się z wami grało, ale takie są zalecenia. Przykro mi. Mam nadzieję, że inne sesje się tak nie skończą i że zobaczę was jeszcze na moim dziale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts