KochamChemie Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Witam chcę pochwalić się własnymi rysunkami niektóre z nich robię odtwórczo a niektóre z pamięci(np po obejrzeniu odcinka). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Jak na początek nawet spoko podoba mi się wszystko oprócz tej złej Flutter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 3, 2012 Autor Share Napisano Październik 3, 2012 Oto więcej btw sorry za kiepską jakość nie mam skanera ups sorry za dubel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Oto więcej btw sorry za kiepską jakość nie mam skanera ups sorry za dubel Podoba mi się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Prace są bardzo dobre przypadły mi do gust gdyż lubię arty rysowane na kartkach. Rage Twi my favorite Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 6, 2012 Autor Share Napisano Październik 6, 2012 Niedługo(2-3dni) pokażę obrazki z seri nie odtwórczej Btw kolorować je czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Moim zdaniem nie koloruj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 6, 2012 Autor Share Napisano Październik 6, 2012 kk np Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Mi się bardzo podobają Ale zła Fluttershy nieco nie wyszła :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 6, 2012 Autor Share Napisano Październik 6, 2012 narysuje jeszcze raz, ćwiczenia czynią mistrza Dobra jutro robię zdjęcia tych co wykonałem i (może) jutro je wrzucę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 7, 2012 Autor Share Napisano Październik 7, 2012 tak jak napisałem tak będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Bardzo ładne te twoje rysunki Tylko nie mam pojęcia co jest na czwartym rysunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 7, 2012 Autor Share Napisano Październik 7, 2012 yy.... sorki zrobię zdjęcie jeszcze raz tylko podładuje komę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Religious Brony Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Bardzo ładnie rysujesz.Prawie jak żywe :-) Najfajniejszy rusunek według mnie to ten z Derpy. Też lubię rysować mam z 12 rysunków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 8, 2012 Autor Share Napisano Październik 8, 2012 Jeszcze mam wiecej ale nie miałem czasu cyknąć fotki :( Więc zrobię to teraz Dobra ostatnie odtwórcze teraz pracuję nad czymś własnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 9, 2012 Autor Share Napisano Październik 9, 2012 No dobra te były nie do końca nie odtwórcze. :( Ten jest w 99,99% nie odtwórczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Religious Brony Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Tak ten rysunek ostatni pokazuje Derpy chemika.Ty też lubisz chemię.Odzwierciedla twoje zainteresowanie:twilight2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 9, 2012 Autor Share Napisano Październik 9, 2012 Czegoś mi jeszcze w tym rysunku brakuje ,lub coś jest źle(proporcje lub coś). Proszę komentujcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Synteza muffinów... hmm... jestem na biol-chem ale tego to jeszcze nie miałem Jak robisz zdjęcia to bez lampy i w naturalnym świetle ok. południa najlepiej wychodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 9, 2012 Autor Share Napisano Październik 9, 2012 Toż to polibuda Equestriańska. Btw dzięki za radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Hehe, my chemiczni musimy sobie pomagać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Religious Brony Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 A więc trochę lewe kopytko jest za bardzo wygięte w okolicy nadgarstka.Mugłbyś narysować jeszcze sprzęt laboratoryjny czyli palnik i na nim jakąś substancję w naczyniu obok.A nad naczyniem bombelki wydobywające się z gotującej mikstury najlepiej 3 co by było symbolem jej znaczku na boku. Dobry pomysł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 9, 2012 Autor Share Napisano Październik 9, 2012 @up dzięki Jutro zrobię jeszcze raz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Skoro kochasz chemię, to skucykuj jakiegoś sławnego chemika, może Skłodowską-Curie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 12, 2012 Autor Share Napisano Październik 12, 2012 Zkucykować to ja mogę ale to wymagałoby dużo pracy. Wiesz odtwórczo to nie to samo co z wyobrażni chociaż ten ostatni byl tylko i wyłącznie z wyobraźni. Btw to wcale nie taki głupi pomysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się