sylwek1191 Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Quiz Motoryzacyjny i nie tylko(Wznowienie) Witam wszystkich. Nazywam sie Sylwester moze dla niektorych znany a moze nie XD ale jestem uczniem obecnie IV klasy technikum na kierunku "technik pojazdów samochodowych" i uwielbiam kucyki a szczególnie Twilight, koniec o mnie gdyż czas na trochę faktów. Po wstepnej rozmowie z Domine przejmuje nie jako pałeczkę nad Quizem motoryzacyjnym, gdyż nie niema on za bardzo czasu na prowadzenie dodatkowych quizów. Więc oddał mi prawa do tej że serii i od teraz ja będę wam zadawać pytanka/obrazki etc. Postanowiłem rozpocząć nowa serie i nie kończyć poprzedniej (III) by każdy miał nowe i równe szanse Seria IV (punktacja): 1. Stratos 20pkt. 2. darkangelPL 16pkt. 3. Chief 8pkt. 4. MLO_pl 5pkt. 5. Sumek 4pkt. / Domine 4pkt.Zasady pozostaną bez zmian: 1-Obowiązują zasady forum 2-Zero wulgaryzmów 3-Pytania są odpowiednio punktowane (w skali od 1 do 5) 4-Istnieją premie za pytania. w postaci dodatkowych punktów 5-Odpowiedzi umieszczamy w temacie 6-Edytowane posty są nie brane pod uwagę 7-Nie pytamy o kolejne zagadki 8-Gramy do 40 PKT, zwycięzca będzie uwzględniony na liście 9-Po zakończeniu I edycji i wyłonieniu zwycięzcy rozpoczynana jest kolejna 10-Można poprosić o podpowiedź lecz nagroda punktowa za pytanie spada 11-Życzę miłej gryZwycięzcy edycji: I -Bluedraft II - Bluedraft III(przerwana) - sylwek1191 IV - ......... linki do poprzedniej edycji KLIK link do podsumowania KLIK Pierwsza zagadka będzie Jak się nazywa ta ciężarówka? Wartość pytania to 2pkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 To chyba Kraz? Po zatym witaj na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Październik 3, 2012 Autor Share Napisano Październik 3, 2012 To chyba Kraz? Po zatym witaj na forum. niestety nie i ja ciebie witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 tzw. "grill" oraz światła są łudząco podobne do Jeep-a, lecz pewny nie jestem. Ale co tam stawiam na Jeep-a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Październik 3, 2012 Autor Share Napisano Październik 3, 2012 tzw. "grill" oraz światła są łudząco podobne do Jeep-a, lecz pewny nie jestem. Ale co tam stawiam na Jeep-a. nadal nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Niewiem czy mogę jeszcze raz napisać, ale to chyba jest ciężarówka firmy FAUN Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Październik 4, 2012 Autor Share Napisano Październik 4, 2012 Niewiem czy mogę jeszcze raz napisać, ale to chyba jest ciężarówka firmy FAUN mozesz ile chcesz razy odpowiadac ale nadal pudlo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 to może FAP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Październik 4, 2012 Autor Share Napisano Październik 4, 2012 to może FAP? powiem tak zimno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 URAL??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Październik 4, 2012 Autor Share Napisano Październik 4, 2012 URAL??? ok pierwsza zagadka to uznam ale na przyszłość trzymamy się regulaminu quizu i nie edytujemy postów (punkt 6 regulaminu) 2pkt zaliczone next: cóż to za pojazd? 2pkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Ok, sorka A co do tego autka.... Triumph Spitfire? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Październik 4, 2012 Autor Share Napisano Październik 4, 2012 Ok, sorka A co do tego autka.... Triumph Spitfire? 2pkt. doliczone next: czym dokonamy pomiaru wartości sygnałów szybko zmiennych(np. sygnału sondy lambdy)? 1pkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Oscyloskopem?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Październik 4, 2012 Autor Share Napisano Październik 4, 2012 Oscyloskopem?? 1pkt. zaliczony next: Proszę o podanie pojemności i pojazdu z jakiego ta bestyjka pochodzi. 2pkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 He He Silnik bodajże z Fiata 126p pojemność w zależności od modelu ale ja stawiam że 600 cc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Październik 4, 2012 Autor Share Napisano Październik 4, 2012 He He Silnik bodajże z Fiata 126p pojemność w zależności od modelu ale ja stawiam że 600 cc próbuj dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 jakiś silnik od motocykla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Październik 4, 2012 Autor Share Napisano Październik 4, 2012 jakiś silnik od motocykla wyżej było cieplej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Układ chłodzący u Nyski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Październik 4, 2012 Autor Share Napisano Październik 4, 2012 Układ chłodzący u Nyski? zimno mi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 No jasne to fiat 126p model 800cc (chyba) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Październik 4, 2012 Autor Share Napisano Październik 4, 2012 No jasne to fiat 126p model 800cc (chyba) cieplutko cieplutko ale nadal coś się nie zgadza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 No to Fiat 126p 650cc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Październik 4, 2012 Autor Share Napisano Październik 4, 2012 No to Fiat 126p 650cc no w końcu XD najpopularniejsze 650ccm tyle problemu stylowo podliczone next: Jakie modele jakiego producenta miały problem z nie psuciem się i mogły bez większych remontów pokonać ponad 1milion km. (proszę o podanie 1 z 2 modeli) ? 2pkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts