kurczeblade Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Mam pytanie. Czy są na tym forum osoby które posiadają albo wiedzą co to konsola Wii. Jeśli tak to zapraszam do dyskusji i dzielenia się tytułami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Posiadam Wii, tylko od przeprowadzki (około dwa lata temu) nawet go nie wypakowałem... Za gry typu Mario, to sobie podziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Posiadam Wii, ale ostatnio nie grywam jakoś .-. Ale to jest gość imprez, jak imprezka czy imieniny mamy/taty to od razu Wii i Just Dance i tańce i balanga xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 No i jak ja jestem, Yay, to często pykamy w Wii Party i jakieś Mario Sport xP Ale wtedy były emocje x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Miałem Wii. Zanudziło mnie na śmierć, ale pamiętam jedną grę - Endless Ocean. Ależ to było piękne - nurkowanie we wraku w rytm ścieżki dźwiękowej Titanica - najlepszy sandboxowy relaksator. To jedna z tych gier o których marzę aby wyszła na konsole: Endless Ocean na PS3/XBox360/PC (nextgeny) MYST na PS3/XBox360/PC (nextgeny) Bardzo fajny był też NFS Pro Street, szczególnie wyścigi na 1/2 i 1/4 mili. Mario Kart też mógłbym polecić. Ale nie ma to jak PS3/Xbox i Burnout Paradise Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 haha, kiedyś znajomi z sąsiedniego miasta przyjechali do wrocławia i ponad godzinę w saturnie graliśmy na wii Powiem że jakbym miał sam w coś na tym grać, to dziękuję bardzo, ale parę osób do cb przyjdzie i już można pykać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 Jakoś szczerze mówiąc wii niezbyt lubię,ale coś w tym jest jednak że to fajna zabawa jak jest duża grupka osób i to chyba jedyny plus tej konsoli . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Posiadam wii i kupiłem ją tylko dla cyklu resident evil, a konkretnie Resident Evil Remake(naprawdę świetny survial horror, a do tego ta grafika, renderowane tła wciąż dają radę), Zero, Umbrella Chronicles, Darkside Chronicles. Obecnie planuję kupić jakąś zelde Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczeblade Napisano Październik 16, 2012 Autor Share Napisano Październik 16, 2012 Suchy jeśli masz wi motion to polecam skyward sword. gra jest przemiodna. a co do mojego wii to ostatnio po dłuższej przerwie wracam i przechodze goldeneye i pykam w mw3 multi jak mi sie nudzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 mam wii xP pół roku jakos nie gram..ostatnio zaczęłam w Skyward Sworda ale jakoś mi się zbytnio nie podoba. aczkolwiek moje zainteresowanie do konsol masakrycznie rośnie kiedy nadchodzi sesja xP wtedy to bym grała we wszystko co się da. lol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts