Gość KeyPony Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Witajcie, w końcu pojawię się w dziale Luny z czymś co może się spodobać . MoonArt to mój prawdziwy artystyczny nick, KeyPony używam tylko w społeczności. Prezentować tu będę kompozycje które zacząłem tworzyć od niedawna, tyczyć się będzie kosmosu i planet więc pomyślałem że można tym oddać część naszej kochanej Księżniczce Lunie Tutaj można oglądać prace poświęcone Celestii: [LINK] Prezentacja nr.1 Planeta Aliora położona 50mln lat świetlnych od centrum galaktyki. Oaza spokoju i harmonii. Brak istot rozwiniętych intelektualnie. Po za biegunami cała planeta jest klimatycznie tropikalna. 30% wody słodkiej, 65% lądu. Bogata roślinność i żyzne gleby. _____________________________________________________________ Prezentacja nr.2 Koniec Czasu, wybuch planety spowodowany uderzeniem asteroidy która przedziurawiła ją na wylot. Zero istot rozumnych, planeta w większości wulkaniczna, skażona, pozbawiona życia jak umierająca roślina, stąd nazwa. Luna zdecydowała że nie ma sensu jej dalszego istnienia. _____________________________________________________________ Prezentacja nr.3 Endor, pustynno-tropikalna planeta na której istnieje bujny ekosystem. Bogata w złoża naturalne. Czas orbitalny 76 dni. Brak księżyców spowodował zniknięcie większości większych zbiorników wodnych jednak większość znajduje się w podziemiach gdzie sieć jaskiń może ciągnąć się nawet przez całą planetę. Planeta cechuje się pięknymi wschodami i zachodami słońca które przez skomplikowaną rotacje trwają nawet do kilku godzin. Jedna z niewielu planet na których zależy Lunie. _____________________________________________________________ Link do komentarza
ShadowRider Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Bardzo fajny pomysł, uwielbiam takie arty, Twilight pewnie też ;D Link do komentarza
Gość KeyPony Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Nowa pozycja w pierwszym. Link do komentarza
Buziol Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Oh Celestio, jak ja kocham Space Arty! A te są zaiste boskie! Szczególnie drugi. Czy są dostępne tylko na twoim imageshacku i stronce domowej czy masz może konto na DA? Link do komentarza
Gość KeyPony Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 mam konto na DA, eryk955.deviantart.com Link do komentarza
Arjen Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Bardzo ładnie. Uwielbiam takie arty, zwłaszcza jeśli twórca umie balansować światłem, między otchłanią kosmosu a różnymi światłami. Link do komentarza
ShadowRider Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Idealnie by było, gdybyś zrobił jakiegoś arta "z orbity" planety. Coś w tym stylu: Link do komentarza
Gość KeyPony Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Nowy image w pierwszym, na prośbę ShadowRider Link do komentarza
Gość CherryGrove Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Bardzo fajne Podoba mi się naprawdę, sam kiedyś próbowałem ogarnąć tworzenie planet, kosmosu ale zabrakło mi do tego cierpliwości, więc wielki szacun za to Może udałoby Ci się zrobić jakiś bardziej dynamiczny obrazek? Jakiś kataklizm typu zderzenie planet, więcej księżyców, deszcz meteorytów? :cGfSS: Link do komentarza
Gość KeyPony Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Moooże , ale na dzisiaj wyczerpałem limit "epickości" . Jeśli szkoła pozwoli to może jutro coś wyskrobie Link do komentarza
Gość CherryGrove Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Trzymam kciuki Może udałoby Ci się także "skrobnąć" realistycznie wyglądający księżyc z wizerunkiem Luny przed jej uwolnieniem ^^ tak żeby był również jakiś hołd dla księżniczki nocy Link do komentarza
Gość Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Magnificent. Just magnificent. Luna byłaby dumna z tak zdolnego fana Link do komentarza
ShadowRider Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 Idealne arty, wielkie dzięki za spełnienie prośby Link do komentarza
Arjen Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Naprawdę... świetnie. KeyPony, a jakieś arktyczne masz? Link do komentarza
Unbridle Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Bardzo świetny pomysł i wyszło cudnie co jest najważniejsze.Oby tak dalej. Link do komentarza
Gość KeyPony Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Dopiero wkręcam się w te klimaty więc bądźcie czujni Link do komentarza
Lunaris Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Pierwszego i drugiego arta nie widać. A te co były widoczne to super! Gratuluję kreatywności w wymyślaniu planet! Link do komentarza
Recommended Posts