Sosia Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 W tym temacie będę zamieszczać moje może niezbyt ładne rysunki. Staram się jak mogę. Z góry ostrzegam o chorobie oczu, której możecie dostać po obejrzeniu prac. Dziękuję za uwagę. Black P.S.: Sorry za słabą jakość zdjęć, ale nie chce mi się skanować. P.P.S.: Jak kto chce to mogę dać linki. Na początek Elementy Harmonii: Bardzo proszę o krytykę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Trochę pyszczki są inne niż w serialu, chyba że to kwestia stylu:fluttershy4: Poza tym jak na mnie to niezła robota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Good job,a tak na serio to niezłe wzorowałaś się na czymś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Październik 16, 2012 Autor Share Napisano Październik 16, 2012 Nom... Nie bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 To jeszcze większy szacunek:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Październik 17, 2012 Autor Share Napisano Październik 17, 2012 Dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Mój prawie imienniku szacun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Październik 18, 2012 Autor Share Napisano Październik 18, 2012 Dziękuję wszystkim! To teraz pora na kolejne moje rysunki. To Fluttershy z mamą: A to Discord: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqp Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Propsy! Naprawdę fajne rysunki, chociaż moim zdaniem Flutty z mamą wyszła Ci gorzej niż pozostałe ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Listopad 7, 2012 Autor Share Napisano Listopad 7, 2012 Oto po długiej przerwie kolejna porcja rysunków. Przepraszam za słabą jakość zdjęć, ale nie chce mi się skanować Edit: P.S.: Na ostatnim rysunki są moi przyjaciele. Od lewej są to: Agata, Łukasz i Michał. Dziękuję za uwagę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 Fajne, ale trochę nie dokładne. Mówiąc nie dokładne mam na myśli, że te kucyki nie wyglądają dokładnie jak kucyki (popracuj nad proporcjami i wyglądem głów i nosów). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 Nie wiem czemu, ale twój styl kojarzy mi się z Bogsem Popracuj nad pyszczkami i przednimi kopytami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 Fajne, ale trochę nie dokładne. Mówiąc nie dokładne mam na myśli, że te kucyki nie wyglądają dokładnie jak kucyki Zgadzam się, ale ogólnie rysunki fajne. Choć te pyszczki psują efekt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Listopad 8, 2012 Autor Share Napisano Listopad 8, 2012 Dzięki za rady! Postaram się całość poprawić, a następne rysunki już w wkrótce! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 świerne prace;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 No dobra, czas odświeżyć. To mój dA: http://blue-lollypop.deviantart.com/ Zapraszam do watchowania, komentowania i favowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Eeee nie naskakujcie tak, każdy początkujący robi masę błędów to normalne. Ważne, że masz swoje pomysły kucykowe a kreska w miarę czasu będzie doskonalsza, aż wyrobisz własny styl rysowania. Dla mnie jest w porządku, oby tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Rysunki bardzo fajne, ćwicz bo masz potencjał^^ a i watcham Cię na dA^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Trzy moje najnowsze arty: Zapraszam do komentowania i krytykowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 śliczne ^^ fajny styl i kreska ;p farby mm nie zostawiaj prześwitów c: cieniowanie nawet fajne : D Ps: wiesz że emo nie palą ? :o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 śliczne ^^ fajny styl i kreska ;p farby mm nie zostawiaj prześwitów c: cieniowanie nawet fajne : D Ps: wiesz że emo nie palą ? :o Dzięki ^-^ Na tym pierwszym to kredki, farby i kreda Dziękuję C: P.S.: Razor to emo? Nie wiem czy to gore, ale i tak wstawię (Jeśli to gore, to proszę któregoś z adminów o poinformowanie. Z góry dziękuję) Tak... a razie tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Śliczne prace Widzę u ciebie spory talent. Szczególnie drugi kucyk (ten z wielkimi oczami). Te nowe dzieło malowane farbkami trochę ci chyba nie wyszło ale i tak fajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Śliczne prace Widzę u ciebie spory talent. Szczególnie drugi kucyk (ten z wielkimi oczami). Te nowe dzieło malowane farbkami trochę ci chyba nie wyszło ale i tak fajne. Dziękuję. Ten kucyk to Pinkamena. Może i nie wyszło, ale starałam się i myślę, że jest dobre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 No to czas na kolejny rysunek (coś szybko rysuję ostatnimi czasy...) Prezent urodzinowy dla znajomego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 No to po przerwie dam jakiś digital dla odmiany: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts