Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 A przyjmujesz na takie "dziwne" rzeczy ? Bo Igor (67k) często odmawia przyjęcia moich dziwnych zamówień xD No wiesz? Po prostu wiem, że mi to nie wyjdzie. Przez Ciebie zrobiło mi się smutno, że jestem chamski i niemiły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Też cie kocham. Cieszę się I od razu na sercu cieplej XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Spoko, loko Znajdę coś to wyślę xD Ignorujesz mnie ! : OOO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ciebie też. Kocham Cie jak rodzonego brata Ponownie bardzo mi miło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Cieszę się I od razu na sercu cieplej XD "Najlepiej powiedzieć to teraz, niż czekać wieczność" xDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ja? Czy Nogalik? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 No wiesz? Po prostu wiem, że mi to nie wyjdzie. Przez Ciebie zrobiło mi się smutno, że jestem chamski i niemiły. Oj wiem, wiem.. Przepraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 "Najlepiej powiedzieć to teraz, niż czekać wieczność" xDDD Dobrze powiedziane XD W pełni się z tym zgadzam XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Obydwaj : OOO Jestę obojniakię :aWe6O: xDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Obydwaj : OOO Jestę obojniakię :aWe6O: xDDD Aha, spoko xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Tulimy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Spoks, słodka jesteś XD Ja też cię bardzo lubię XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Spoks, słodka jesteś XD Ja też cię bardzo lubię XD Tulimy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Tulimy Tulimy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Tulimy Papajamy (XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Papajamy (XD) Papajamy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ale naprawde pa :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ale naprawde pa :C Pa xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ale naprawde pa :C Pa... :( Szkoda... Miłego wieczorku życzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 pa pa pa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 A oto moja najnowsza praca Robiona dla mojej najlepszej przyjaciółki * Black Berry - Wersja demoniego gniewu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Świetne Te skrzydła są po prostu genialne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Dzięks To akurat było specjalne zamówienie dla przyjaciółki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Twoja przyjaciółka musiała być zachwycona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 A wierz mi, że była i to bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts