maxatom Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Jedna z moich pierwszych prób pisania samodzielnie, jak do tej pory zamieszczam link do prologu, gdyż więcej nie zdążyłem przepisać. Prolog: https://docs.google.com/document/d/1g6IbuFOiUnlOD9sneXymlgjqO87ZednfpFLoPJ-E4cE/editRozdział I: https://docs.google.com/document/d/1hn-qhZzdYXGRaf7SyyEO-amNhAAGKsZFaXhFXgIIGSc/edit Rozdział II: https://docs.google.com/document/d/169Q9-gg4meQlPjqrNzxblbxoS4ulzy9QdV8aE3VO4-E/edit Jeśli ktoś będzie na tyle szalony żeby kliknąć, życzę przyjemniej lektury. EDIT: Dwa pełne rozdziały już są! Jeżeli komukolwiek się podoba, to informuję że szukam edytora, któremu chciałoby się wprowadzić pomniejsze poprawki. Jeśli ktoś posługuje się angielskim i ma ochotę, to proszę o wiadomość. Mam cichą nadzieję że ktoś się zgłosi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Angielski...? Ok opisy szczątkowe... Same Dialogi...prócz szczątkowych opisów Angielski... nie mam z tym problemów Eee a o co kaman? I dlaczego po angielsku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxatom Napisano Październik 25, 2012 Autor Share Napisano Październik 25, 2012 Jest to tylko prolog, jak widać po napisie dwudziestopunktową czcionką. Składa się z dialogu, ba taki był zamiar. A angielski dlatego, że publikuję go równolegle z FIMfiction. Dzisiaj lub jutro zaktualizuję do pierwszego rozdziału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Lepiej pisz po polsku tutaj dla co poniektórych;p spora część woli tłumaczone niż do tłumaczenia;p Troche więcej można by napisać i mocniej zarysować fabułę;p jakoś troszkę mało jak narazie;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxatom Napisano Październik 25, 2012 Autor Share Napisano Październik 25, 2012 Posiadam ponad pięćdziesiąt stron rękopisu i przepisuję go na komputer ze średnią prędkością tysiąca stu wyrazów na godzinę, licząc korektę i ubarwianie. Staram się jak najbardziej, aczkolwiek przyznaję że prolog jest mało wciągający. I w sumie być może że będę to tłumaczył sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxatom Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Zastanawiam się czy wątki da się tutaj bumpować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Można bumpować przy publikacji nowych rozdziałów, jeśli o to pytasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Kolejny fanfic o człowieku w Equestrii? :\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxatom Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Kolejny fanfic o człowieku w Equestrii? :\ Well, nie narzekaj pan, bo sądząc po twojej sygnaturce mógłbym powiedzieć coś o "kolejnym krwawym fanficu w którym nasi bohaterzy (prawdopodobnie) giną w cierpieniach (ale nie jestem tego pewien. Na pewno jest krew). Chyba jest to jakaś racja, czyż nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Rozdział I się nie otwiera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 bo sądząc po twojej sygnaturce mógłbym powiedzieć coś o "kolejnym krwawym fanficu w którym nasi bohaterzy (prawdopodobnie) giną w cierpieniach (ale nie jestem tego pewien. Na pewno jest krew). Chyba jest to jakaś racja, czyż nie? HA! I tu cię mam Krew jest gdzieniegdzie, ale to coś znacznie bardziej złożonego niż można przypuszczać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxatom Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Rozdział I się nie otwiera To mógł być problem. Widocznie mój proofreader coś popieprzył. Błąd naprawiony, przepraszam za usterki. HA! I tu cię mam Krew jest gdzieniegdzie, ale to coś znacznie bardziej złożonego niż można przypuszczać. Cóż, tuszę tedy że nie przysparzasz kucykom zbyt dużo bólu. Wiedz że w piekle jest specjalna strefa dla ludzi którzy skrzywdzili Fluttershy, (tudzież gryfów) a nadzoruje ją sam Chuck Norris. Lepiej nie ryzykować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Ufff, na szczęście jestem ateistą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się