Gość zukori Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Witam Was wszystkich :N9EAZ: mam wam do zaprezentowanie kilka moich pluszakowych dzieł ^^ Myślę, że będę wrzucać coś na bieżąco.. xD no to zaczynajmy! Cennik: 70 zł- chibi filly kucyk i najnowsza..xD no na razie to wszystko ^^~ i dziękuję za uwagę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Sama je uszyłaś ? O_o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Sama je uszyłaś ? O_o no jasne, że sama, inaczej bym nie robiła tego tematu :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 no jasne, że sama, inaczej bym nie robiła tego tematu :3 Jestem pod wielkim wrażeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Słodziutkie' date='ale szkoda,że wszystkie mają zamknięte oczy. [/quote'] zbieram na hafciarkę krawiecką ^^ niedługo moje pluszaki otworzą oczka..! dziękuję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Sprzedajesz na ebayu czy szyjesz ot tak, dla siebie? Bo są fabulous. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Sprzedajesz na ebayu czy szyjesz ot tak' date=' dla siebie? Bo są fabulous.[/quote'] i sprzedaję i szyję dla siebie ^^ jak mi się za bardzo spodoba to nie oddam ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Dużo pracy trzeba żeby wyszyć takie dzieła? o_O.Naprawdę bardzo fajneee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Dużo pracy trzeba żeby wyszyć takie dzieła? to zależy :3 najgorsze jest eksperymentowanie z wykrojem. projekty czasami wydają się być ok a kucyk po uszyciu wygląda paskudnie ;-; ale załóżmy że szyję jednego kucyka z gotowego patterna :3 to mi zajmuje od 1 godziny do 2-3 dni ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 jestem pod WIELKIM WRAŻENIEM TEŻ TAKIE CHCĘ............... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 No, świetne pluszaki, brawo Poproszę jednego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Słodziaki :3 Aż chce się tulić ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 jestem pod WIELKIM WRAŻENIEM TEŻ TAKIE CHCĘ............... możesz spróbować ^^ nigdy nie jest za późno! i dziękuję Wam raz jeszcze~! aa...zdradzę taką tyci tajemnicę :3 to ja na MLK prowadzę warsztaty szycia :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Łał. Masz talent. Wiesz ile można zarobić na takim wyszywaniu? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Jeszcze takie pytanie mam,ciekawi mnie czy można od Ciebie zamówić jakiegoś pluszaka? :> ;D.Gratuluję talentu,ja bym tak nie umiał raczej.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Łał. Masz talent. Wiesz ile można zarobić na takim wyszywaniu? xD dziękuję ^^ i tak, wiem xP właśnie z szycia mam pieniądze na życie^^ ( nie ma to jak być biednym studentem xD) Jeszcze takie pytanie mam' date='ciekawi mnie czy można od Ciebie zamówić jakiegoś pluszaka? :>[/quote'] Yup, można. Cen nie podaję publicznie, ale powiem jedynie że nie są tak wysokie jak dla ludzi z USA :3 dla polaków mam nieco inny cennik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Dać na piwko? :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Dać na piwko? :c nie lubię alkoholu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Niepijący student? Coś tu jest nie halo Zajedwabiście ci wychodzą te pluszaki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Super są! Ja tez kiedyś coś tam dziergałam ale byłam mała i nie zbyt mi szło chociaż jedna bluzka mi ładnie wyszła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Niepijący student? Coś tu jest nie halo nie każdy musi pić, aby być studentem, no xD Ja tez kiedyś coś tam dziergałam ale byłam mała i nie zbyt mi szło chociaż jedna bluzka mi ładnie wyszła ja do szycia przekonywałam się...5 lat. zaczęłam od cosplayów. Szło mozolnie i paskudnie więc zrzucałam winę na maszynę do szycia. Doszłam do wniosku, że jest tania i popsuta więc nic nią nie zdziałam. Po jakimś czasie robótek ręcznych jakoś się do niej przekonałam. Aczkolwiek i tak najlepiej się szyje własnymi łapkami a nie jakimś sprzętem, którym można sobie przeszyć palca ( tak. byłam do tego zdolna. ) Więc jeżeli coś Ci kiedyś wyszło to próbuj dalej i się nie poddawaj^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 nie każdy musi pić, aby być studentem, no xD ja do szycia przekonywałam się...5 lat. zaczęłam od cosplayów. Szło mozolnie i paskudnie więc zrzucałam winę na maszynę do szycia. Doszłam do wniosku, że jest tania i popsuta więc nic nią nie zdziałam. Po jakimś czasie robótek ręcznych jakoś się do niej przekonałam. Aczkolwiek i tak najlepiej się szyje własnymi łapkami a nie jakimś sprzętem, którym można sobie przeszyć palca ( tak. byłam do tego zdolna. ) Więc jeżeli coś Ci kiedyś wyszło to próbuj dalej i się nie poddawaj^^ dzieki Pamietam ja raz kiedy byłam w 1 klasie to taką marzanne uszyłam ... boże co to było .... mialo głowe z pozginanego materiału xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Jakie słodkie maleństwa! Przeurocze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Ile bierzesz za taką piękność? dla polaków PLUSZAKÓW nie szyję za pieniądze ;3 albo za tkaniny albo jako prezent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 A ile w naszych pieniążkach wychodzą tkaniny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts