MrFreeze Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Ja kiedyś grałem... ale potem jakoś przestałem... Nie pamiętam na jakim świecie , bo to daaawno temu było (pamiętam tylko , że wojownikiem 40lvl ,a konto mi usunęli...) Ale ten temat mi o tej grze przypomniał i może z najbliższy weekend znów zrobię nowe konto....Jeśli tak będzie na pewno wszystko tu opiszę PS Tibia jest N razy gorsza od tej gry..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Kwiecień 6, 2012 Share Napisano Kwiecień 6, 2012 Aktualnie 56, no jeszcze kilka lvli i HeroQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Kwiecień 6, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2012 A ja tam nie grałam dawno, moja znajoma z którą zaczynałam ma już 100 lvl a ja wciąż 52 xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 6, 2012 Share Napisano Kwiecień 6, 2012 A mi prawdopodobnie usunęli konto. Ew. braciszek coś namieszał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Kwiecień 8, 2012 Share Napisano Kwiecień 8, 2012 Teraz 62 Zrobiłem całego HeroQuesta i jestem Happy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Goddamnit, musze przestać lvlować i poFarmić sobie coś na Vanarosie : 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Ja właśnie zacząłem w to grać.Przyjemna gierka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Ok właśnie przed chwila stworzyłem sobie nowe konto ( jednak stare mi usunęli ... :( ) Teraz gram magiem (czyli moja ulubiona postacią we wszystkich grach ) na serwerze Lelwani , a mój nick to Mr-freeze Na razie mam 4 lvl , bo konto stworzyłem 10 minut temu Nie lubie zaczynać gier MMO od nowa , ale mam nadzieje , że tu się przełamię PS Chyba stawiam za dużo emotikonek ..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Kwiecień 17, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2012 Lelwani FTW ^^ Ja przestałam grać, ale może niedługo spróbuję... ale wątpię. Kuba, ty grasz ostatnio to paczyłeś coś na ten event wielkanocny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MEPiK Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Ehh a tam odświeżę ten temacik ;P Świat: Katahha/Hutena Nick: Gebarsha/Gebarshad Lvl: 42/12 ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 15, 2012 Autor Share Napisano Maj 15, 2012 Ech, a tam - ja też miałam zamiar, gdyż wczoraj graliśmy na komputerach w szkole, a tam nie można grać w praktycznie nic bo wtyczek nie ma No więc włączyłam sobie Margonem, zrobiłam zaległe questy i tym sposobem na Shirce zdobyłam 53 lvl (w końcu) A na Flutteryay 6 lvl. Gram na Lelwani jak coś ;P Plus - dzisiaj pomogłam załatwić Karmazyna (na lootach mi nie zależało). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MEPiK Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Hehehe ja sobie zrobie konto na Lelwani (for you) i ja też wczoraj wbiłem po 3 mies. 42lvl. [EDIT]: Już mam postać na Lelwani: Mega Epic PonyCzemu jak wpisuje twoje nicki to mi pisze że gracz nie istnieje? o_O? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 A ja ciągle hasam łowcą lv 48 na Classicu. Gram z bratem na koncie, a nikt ze znajomych już nie gra xD Herbuś tylko chyba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Grałem w Margonem, wbiłem z 10 lvl i się mi to znudziło xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 15, 2012 Autor Share Napisano Maj 15, 2012 Flutteryay jest na Classicu, a postacie na Lelwani mam dwie: Shiruisa i Shirka, ale to Shirką częściej gram. Pewnie źle napisałeś ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MEPiK Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 A czy to ty przypadkiem nie napisałaś trochę "nie zrozumiale"? ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 16, 2012 Autor Share Napisano Maj 16, 2012 Noo xd Przepraszam, ale tak to bywa z nickami wygenerowanymi automatycznie. Znaczy się Shiruisa była wygenerowana, a Shirka to od niej skrót. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MEPiK Napisano Lipiec 4, 2012 Share Napisano Lipiec 4, 2012 Ok spoko ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 ah stare dobre czasy tej gry na clasicu 134 tropem ahhhh i ban za zabicie admina na red kocham to teraz pomykam tańcem na tarhunie 47 korqu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 7, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2012 A mnie wyrzucili z Gildi-- z Klanu! Za dużo Fairy Tail :| Wyrzucili z klanu lub go usunęli, mam zero przyjaciół. Forevah Alone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Ja zabiłam admina i też bana dostałam,a teraz wędruje tu i tam bez celu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts