Flutteryay Napisano Grudzień 10, 2011 Share Napisano Grudzień 10, 2011 Pewnie większość z Was myśli, że to polska tibia i nie chce w to grać. Jednak ja często zaglądam, choćby po to żeby porozmawiać na czacie z ludźmi. Byłabym wdzięczna, jeżeli każdy kto gra (pewnie grających jest mało) podałby tu swój nick i świat Ja gram na Lelwani, na postaci Shirka (52lvl mag, klan Magic of Energy) Jak mówiłam, jeżeli sądzicie że to polska tibia, to nie grajcie. Ja Was nie zmuszam, tylko chcę się dowiedzieć kto gra bądź grał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Grudzień 10, 2011 Share Napisano Grudzień 10, 2011 Kiedyś grałem wprost nałogowo, potem przestałem. Classic Nicki: Nobleman (lvl około 45) Mag (main konto) Rezam (29 łowca) Esem (10 ale co, już nie pamiętam ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2011 Share Napisano Grudzień 10, 2011 A mi tam się podoba. I widzę, że Kubuś też na Classicu Nick: Warmen, lvl 43, łowca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Grudzień 10, 2011 Share Napisano Grudzień 10, 2011 Gra jest fajna i wciągająca ale przestałem grać bo dostałem bana że niby handluje kontami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbi Napisano Grudzień 10, 2011 Share Napisano Grudzień 10, 2011 Grałem do chyba 60 lvla i skończyłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 11, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2011 Ja teraz skończyłam event mikołajkowy, na razie nie polecam... trzeba się nachodzić w te i we w te a nagrodą jest heroiczny eliksir... słabe ostatnio są eventy w porównaniu do zeszłorocznych :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Ja i tak nie robię, od tego mam brata. Expi, chodzi na elity itd...ale jemu też się nie chce robić eventów bo kiepskie są... No i się przyjemnie zarabia (ponad 8 mln z handlu) Ale to Classic, tam trzeba łapać uni i inne na małe poziomy, drożej idą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 11, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2011 Najfajniej, najprzyjemniej się gra jak jest się w dobrym klanie z fajnymi osobami. Można pogadać, poexpić razem z nimi... A nikt nie napisał do jakiego klanu uczęszczacie, nie macie żadnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Ja nie mam. Kolega założył kiedyś całkiem dobry klan, ale przestał grać, potem aktywność spadła prawie do zera...i zostałem bez klanu. Wolę to niż jakieś głupie obowiązki typu nabij 100lvl dziennie, albo 666mln na składki co trzy godziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 11, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2011 A ja znalazłam klan, ale się rozpadł i grupka osób (w tym ja) się zmówiła na założenie nowego klanu. Pomagałam w wymyślaniu nazwy Nie ma żadnych obowiązków, ale jeżeli przez 100 dni jesteś nieaktywny (nie wchodzisz do gry) to Cię wyrzucają. Mamy 1 poziom czegośtam, 14 milionów w skarbcu i jest miła atmosfera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klan189 Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Grałem, miałem bardzo dobry klan... ale oczywiście, jak zawsze - zhackowali mi konto... Nick : Ropopa Lvl : 97 Klasa : Paladyn Świat : Zemyna Teraz zrobiłem i gram na nowej postaci Nick : Matiksow Lvl : 11, ale szybko nabijam ^^ Klasa : Paladyn ftw! Świat : Tarhuna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 18, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2011 Jest event mikołajkowy! Mamy już 4 questy łącznie z eventowym. Ktoś robi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 18, 2011 Share Napisano Grudzień 18, 2011 Nie. A warto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 18, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2011 Bo ja wiem... http://www.margonem.pl/?task=forum&show=posts&id=307706 Łap. Spis questów i NPC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbi Napisano Grudzień 27, 2011 Share Napisano Grudzień 27, 2011 Damn you! Znowu w to gram ._. Nienawidzę was! Ale : Nick : Herbatnik|Herbik Lvl : skasowany|35 Klasa : Mag|Łowca Świat : Classic ofc! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 27, 2011 Share Napisano Grudzień 27, 2011 Brawo Herbuś! I że jeszcze na Klasiku grasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 27, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2011 Tylu was na Klasiku gra że ja też założę sobie postać xd Nick: Flutteryay Klasa: Mag Lvl: 1, ale rośnie jak na drożdżach Świat: Classic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbi Napisano Grudzień 27, 2011 Share Napisano Grudzień 27, 2011 Warmen nienawidzę Cię ... Przez ciebie i ten temat gram w Margo(znowu ._.), a przez Kubusia na Klasiczku naszym kochanym :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 27, 2011 Share Napisano Grudzień 27, 2011 No to powiedz czy czegoś potrzebujesz na początek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbi Napisano Grudzień 27, 2011 Share Napisano Grudzień 27, 2011 Ano 10k jeśli byłbyś na tyle dobry Więcej nie chce bo i tak Kubuś mi dał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 27, 2011 Share Napisano Grudzień 27, 2011 Czekam przy poczcie w Ithan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbi Napisano Styczeń 26, 2012 Share Napisano Styczeń 26, 2012 Co tak lvl nie nabijacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Styczeń 26, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2012 Aa tam ja przestałam na trochę grać ;P Mam 52 taki mi wystarczy. Chociaż moja kumpela z klanu z którą równocześnie zaczynałyśmy ma już 101... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbi Napisano Styczeń 28, 2012 Share Napisano Styczeń 28, 2012 A ja mam 35! Flutteryay wiesz, że jesteś lepsza od KubyDMC o 1 lvl? On ma 51lvl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Właśnie znowu sobie pogrywam 52 lvl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts