Xyz Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Gra ktoś w Dotę? Może znalazłoby się parę osób, by zorganizować jakiś mały turniej? Filmik by pokazać jak ta gra wygląda: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 1. mówisz do dota 1 czy dota 2 może starcraft dota (ale ta w przyszłym roku dopiero 2. chętnie bym zagrał, ale jak ktoś da linka, nie chce mi się szukać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Grudzień 11, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2011 1. Chodzi o Dotę 1, czyli mapę do Warcrafta III 2. Linki do Warcrafta III - znajdziesz na warezach, itp. Mapa Dota + AI (czyli możemy również grać z komputerem) http://www.filesonic.pl/file/2985493053 +Małe info/poradnik dla nowych: Na tym Warcrafcie możemy grać tylko w sieci lokalnej, lub na jednego gracza. Co robimy po zainstalowaniu gry? Mapę wrzucamy do folderu Maps w folderze z grą, uruchamiamy grę, włączamy Battle.Net, czekamy aż się gra zaktualizuje, a potem po ponownym włączeniu Warcrafta klikamy albo sieć lokalna albo dla jednego gracza. Jak coś będzie niejasne - pisać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 warcrafta mam wersję pudełkową. takich klasyków Imo lepiej nie piracić a za link do doty, dziękuję chętnie skorzystam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Grudzień 11, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2011 To fajnie, na razie są 2 osoby. Jeszcze z 4 i powstanie turniej :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Hmm jak tak pomyśle to w następnym tygodniu nie mam co robić. W piątek zapewne ściągnę. PS:W warcraft`a grałem tylko u kolegi więc liczę na waszą pomoc w obeznaniu się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Akurat mam wc na kompie to sciągnę i ogarnę se na botach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Grudzień 11, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2011 Hmm jak tak pomyśle to w następnym tygodniu nie mam co robić. W piątek zapewne ściągnę. PS:W warcraft`a grałem tylko u kolegi więc liczę na waszą pomoc w obeznaniu się Spoko, w weekend możemy sobie zagrać rundkę, od razu wytłumaczę Ci co i jak. A właśnie zapomniałbym, do gry będzie potrzebne Hamachi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Spoko hamachi wykorzystuje do terrari i minecrafta. No problem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenshin Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Chetnie, na garenie - nie gralem prawie pol roku :F btw. Xyz, slaby filmik dales ^^ 5:20 kenszin best pudz polska http://www.youtube.com/watch?v=TKTik6LHc1k jakis nie uber filmik, ale polecam :f z lepszy to YouBoat napewno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Nie wiem co było pierwsze dota czy hon bo gry są100% podobne ale gra jest zarąbista coś jak lola . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 kiedyś grałem - dziwnie się gra po LoLu a ludzie flejmią jeszcze bardziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenshin Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 1st dota, potem hon, lol, inne rajz of immortale czy tam relikty tytanow - czyli dota> podrobki wszelakiej masci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Grudzień 12, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2011 Nie wiem co było pierwsze dota czy hon bo gry są100% podobne ale gra jest zarąbista coś jak lola . Dota jest grubo starsza - powstała w 2004 roku, a HoN w 2010. btw. Xyz, slaby filmik dales ^^ Dałem po prostu pierwszy lepszy, by pokazać, że tu też może być rzeźnia jak w Lolu ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Grudzień 17, 2011 Share Napisano Grudzień 17, 2011 Dobra dziś nie ma co robić... Ludzie co grałem z nimi wczoraj mc poleźli gdzieś więc zaczynam pobierać i w tym czasie będę popylał w Civilization V. Pytanie jak pobiorę to o której godzinie dostałbym tutorialek ? Edit: DA FUQ !? Tylko 220kb/s ??? 1:20h 1 part... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenshin Napisano Grudzień 17, 2011 Share Napisano Grudzień 17, 2011 tutorial? W 3 lata sie nauczysz ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Grudzień 17, 2011 Share Napisano Grudzień 17, 2011 O_o tia ale chodzi mi o przynajmniej takie mało obeznanie z interfejsem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Grudzień 20, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2011 Ludzie! Trzeba zebrać listę 6 osób by założyć dział o Docie, a tym samym o turnieju. A więc do dzieła! Zgłaszać się 1.Xyz72 2. 3. 4. 5. 6. Gdyby powstał dział, mógłbym pomóc nowym w święta w obeznaniu się w grze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Grudzień 21, 2011 Share Napisano Grudzień 21, 2011 Ja oczywiście i może mój kolega miszczu12. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Grudzień 21, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2011 No to mamy już 3 osoby. Tylko Ziomisz powiedz swojemu koledze żeby się tu zarejestrował (o ile tego już nie zrobił), bo tu będzie wszelkie umawianie się na gry itp. 1.Xyz72 2.Ziomisz12 3.Miszczu12 4. 5. 6. Jeszcze 3 osoby. Let's do it! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenshin Napisano Grudzień 21, 2011 Share Napisano Grudzień 21, 2011 jesli na garenie to +1 kenshinkiba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Grudzień 21, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2011 Na Garenie? No ok, ale z góry proszę, żeby ktoś założył temat (w przyszłym poddziale) o tym co i jak, bo jeszcze na nim nie grałem. 1.Xyz72 2.Ziomisz12 3.Miszczu12 4.Kenshin (kenshinkiba) 5. 6. Two to go! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenshin Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 znajde kapke czasu to opisze, so zamawiam ^. ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 Dziś pobieram drugi part. Zamawiam miejsce. Jednak jak mnie dopisujecie to mnie musicie nauczyć grać bo w takie typy gier nie grałem jeszcze. Tylko @up nie oferuj mi tego co oferujesz mi na skype... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Grudzień 22, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2011 No to mamy już pełny skład Zaraz dam zgłoszenie o powstanie działu.. 1.Xyz72 2.Ziomisz12 3.Miszczu12 4.Kenshin (kenshinkiba) 5.Siewca13 6.kubagaw2 Dziś pobieram drugi part. Zamawiam miejsce. Jednak jak mnie dopisujecie to mnie musicie nauczyć grać bo w takie typy gier nie grałem jeszcze. Tylko @up nie oferuj mi tego co oferujesz mi na skype... Jak tylko Kenshin (ew. ktoś inny) napisze jak grać na Garenie, to wtedy sobie zagramy i wszystko Ci wyjaśnię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts