Siewca YI Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 Ja umiem na garenie nawet mam tam konto. Jednak wygodniejsze jest hamachi bo tam jest troszkę więcej zabawy z tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Grudzień 22, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2011 Poczekajmy najpierw na temat o Garenie, wtedy poruszymy ten temat. Zapisy do turnieju nadal otwarte! 1.Xyz72 2.Ziomisz12 3.Miszczu12 4.Kenshin (kenshinkiba) 5.Siewca13 6.kubagaw2 7. 8. ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 8, 2012 Autor Share Napisano Maj 8, 2012 Odświeżam! Zapisy wciąż otwarte! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 23, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2012 ZzZzZ... Zapisujcie się D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Wiem że mały odkop robię i Xyzyu zawiodę Cię, ale zapisać na turniej się nie chcę Szukam po prostu trochę info o tej gierce, bo wygląda na bardziej dynamiczną od lola i tak fajnie jakoś ;] 1. Wyczytałem że jest kilka wersji, jak np Dota 1, Dota 2, Dota Allstars, czym one się różnią? 2. Podpiety jest temat o tym jak grac przez G-arene, czy to znaczy że nie ma już oficjalnych serwerów i jakiegoś wygodnego systemu losowania przeciwników, jak wygląda szukanie gry? 3. Czytałem że w Dota 1 nie ma żadnych kar dla tych co wychodzą z gry, w nowszych wersjach dalej nie ma kar? 4. Słyszałem też że można bić swoich, czy przez to np skille aoe w teamfightach są bezużyteczne? :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Mam do oddania "klucze", w ilości... sam nie wiem, ile. Chyba jeden. W każdym razie, kto chce, może mi podać maila/nazwę na Steamie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisysMama Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Heeeeeeeya ludoki mam do oddania jeden Gift Code do gry DotA 2 kto chce niech pisze na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Tym razem mam 3 klucze do oddania. Chętnych zapraszam na PW albo do pisania w temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts