Siewca YI Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Ja umiem na garenie nawet mam tam konto. Jednak wygodniejsze jest hamachi bo tam jest troszkę więcej zabawy z tym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xyz Posted December 22, 2011 Author Share Posted December 22, 2011 Poczekajmy najpierw na temat o Garenie, wtedy poruszymy ten temat. Zapisy do turnieju nadal otwarte! 1.Xyz72 2.Ziomisz12 3.Miszczu12 4.Kenshin (kenshinkiba) 5.Siewca13 6.kubagaw2 7. 8. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xyz Posted May 8, 2012 Author Share Posted May 8, 2012 Odświeżam! Zapisy wciąż otwarte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xyz Posted July 23, 2012 Author Share Posted July 23, 2012 ZzZzZ... Zapisujcie się D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezik Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Wiem że mały odkop robię i Xyzyu zawiodę Cię, ale zapisać na turniej się nie chcę Szukam po prostu trochę info o tej gierce, bo wygląda na bardziej dynamiczną od lola i tak fajnie jakoś ;] 1. Wyczytałem że jest kilka wersji, jak np Dota 1, Dota 2, Dota Allstars, czym one się różnią? 2. Podpiety jest temat o tym jak grac przez G-arene, czy to znaczy że nie ma już oficjalnych serwerów i jakiegoś wygodnego systemu losowania przeciwników, jak wygląda szukanie gry? 3. Czytałem że w Dota 1 nie ma żadnych kar dla tych co wychodzą z gry, w nowszych wersjach dalej nie ma kar? 4. Słyszałem też że można bić swoich, czy przez to np skille aoe w teamfightach są bezużyteczne? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airlick Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Mam do oddania "klucze", w ilości... sam nie wiem, ile. Chyba jeden. W każdym razie, kto chce, może mi podać maila/nazwę na Steamie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisysMama Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Heeeeeeeya ludoki mam do oddania jeden Gift Code do gry DotA 2 kto chce niech pisze na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airlick Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Tym razem mam 3 klucze do oddania. Chętnych zapraszam na PW albo do pisania w temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts