Estherenn. Napisano Listopad 30, 2012 Autor Share Napisano Listopad 30, 2012 Dzisiaj dla odmiany zamiast rysunków na kartkach moja OC-Swizzle w średnio ładnej wersji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Fajne, ale są lekkie niedociągnięcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Ładne, grzywa i kokarda są trochę niedokładne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Fajnie, lecz następnym razem postaraj się wyrównać i dociągnąć krawędzie. [patrz na ucho] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Fajnie, lecz następnym razem postaraj się wyrównać i dociągnąć krawędzie. [patrz na ucho] Widzę, zabierasz się za oceniane prac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 A co tam... Jakoś trzeba gospodarować czas, a ponieważ także rysuje, staram się pomagać oraz podrzucać propozycje i pomysły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 A co tam... Jakoś trzeba gospodarować czas, a ponieważ także rysuje, staram się pomagać oraz podrzucać propozycje i pomysły No cóż, nie masz nic lepszego do roboty. To wszystko wina nogi :< A co tam... Jakoś trzeba gospodarować czas, a ponieważ także rysuje, staram się pomagać oraz podrzucać propozycje i pomysły No cóż, nie masz nic lepszego do roboty. To wszystko wina nogi :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Całkiem fajne, tylko Ucho gryzie się z włosami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 Tak,wiem ;P Projekt grzywy miałam na kartce,a kumpela narysowała ją,bo ja nie mam tableta.To był pierwszy rysunek,bo ogólnie na kartce lepiej mi wychodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Ja mam tablet, mogę Ci pożyczyć xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 To miłe z Twojej strony xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 To miłe z Twojej strony xD Chcesz to wpadaj do mnie, kupiłem go tylko, aby grać w OSU, ja sobie odpocznę a Ty porysujesz xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 Hehehehehe Dziś bardzo kreatywnie-praca o Syrii na WOS. Czyli co się dzieje,gdy 3 psycholki spotkają się w sobotę,żeby się uczyć Ogólnie to reakcja kolegów wyglądała mniej więcej tak: "Co wy macie w głowach?!:despair:" Moja Swizzle i Blossomforth,a plamy skaner dorzucił gratis... Szkic lisa+mój dziadowski skaner= A na koniec to jak nie chciało mi się spać w nocy powstała Swizzle. Najpierw była tylko ona,ale wyszła za mała,więc walnęłam tam napis,potem księżyc no i tło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Bardzo ciekawa praca na WOS xD Lisek mi się podoba ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Na pierwszym obrazu pisze "Poter" czy mi się wydaje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Na pierwszym obrazu pisze "Poter" czy mi się wydaje? Jest tak napisane - Nie wydaje Ci się xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 Na pierwszym obrazu pisze "Poter" czy mi się wydaje? Spokojnie,to zamierzone. Tzn,Na początku napisałam tylko "Syria Biją się!" A potem zaczęły się sypać kwiatuszki,serduszka,koty,bobry,swastyki,komiksowe teksty typu "bum!",bomby i mój osobisty ulubieniec "Michael żyje!" xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Spokojnie,to zamierzone. Ja od razu wiedziałem, że ten błąd jest zamierzony ! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Pierwsza praca najfajniejsza!! ;D W ogóle wszystkie są fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Dziękuję Ależ nie ma za co Cukiereczku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Wy to macie szeroką wyobraźnię co widać na pierwszym dziele xD. Nie no ale tak serio, podobają mi się Twoje rysunki i życzę powodzenia w dalszych ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Wy to macie szeroką wyobraźnię co widać na pierwszym dziele xD. Nie no ale tak serio, podobają mi się Twoje rysunki i życzę powodzenia w dalszych ^^ One mają szeroką wyobraźnię, a ja mam wielką potrzebę spamowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Zauważyłam,że ten temat powoli umiera,a ja mam w folderze jedną pracę,której nie dodałam więc: (A tak na serio to mi nudno było) Nie mówcie,że dziadowskie kolory,bo wiem to:rainderp: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Praca jest świetna, jak zresztą pozostałe. Ale mogłaby doda lekki cień na szyi pod szczęką obu postaci. Prawdopodobnie dało by to większy efekt oddalenia się obu tych elementów. To taki mały szczegół, którego nie warto się czepiać nie mniej jednak chciałem pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się