Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Spróbuję,chociaż ta praca już dosyć stara jest i nie wiem,czy warto ;P (A tak wgl to na taką ilość krwi nie muszę dawać ostrzeżenia,co nie? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Spróbuję,chociaż ta praca już dosyć stara jest i nie wiem,czy warto ;P (A tak wgl to na taką ilość krwi nie muszę dawać ostrzeżenia,co nie? ) To tylko krew i raczej w małych ilościach,w ostateczności możesz powiedzieć, że to keczup. A i nie poprawiaj tej pracy. Pamiętaj o tym przy następnych, ale pewnie już to dodałaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 A i nie poprawiaj tej pracy. Pamiętaj o tym przy następnych' date=' ale pewnie już to dodałaś.[/quote'] A gdzie tam,leży spokojnie w pudełku ;P No i takie tam: Cieniować czy kolorować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Świetne, tego ziomka wyżej pokoloruj xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ten ziomek to Alois??? pokoloruj go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ciekawe, no ja bym na Twoim miejscu pokolorował ale to Twój wybór ;P. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Dzisiaj Księżniczki <3 Następnym razem najprawdopodobniej pojawi się akwarelowa RD dla Pita no i dwa rysunki z anime Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Uśmiech Cadence jest śliczny Ale nogi Celestii zbyt chude : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Fajne i to bardzo. Oj tam Nogaliku- Rogaliku nie narzekaj xD. Ja tam zastrzeżeń nie mam, bo ja rysować nie umiem . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Bardzo,bardzo,bardzo,bardzo,bardzo,bardzo(...)bardzo stary rysunek z zeszłego roku ze sztuki. Właściwie to nie wiem,czemu go wrzucam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 A mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Mi również - Świetny pomysł i perspektywa xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Dzisiaj świąteczny prezent dla Pita (który mu wmusiłam ) Akwarelowa Rainbow Dash! Co myślicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Hi Dashie! What's the news. Świetny rysunek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Właściwie to ona jest namalowana farbami akwarelowymi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Dziękuję za rysunek :3. Naprawdę bardzo mi się podoba, bo wydaje mi się że trochę czasu to Ci zajęło. Dzięki jeszcze raz . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Rysunki farbami świetnie Ci wychodzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Świetnie Ci wyszło, naprawdę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 Dzisiaj coś całkiem innego niż zazwyczaj,bo MODELINAAAAAAAAA To są OCki moich koleżanek,prezenty na święta dla nich :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Słodziutkie Też chcę, ale ja nie mam OC .. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Świetne te modelinki (?), ale... przerażają mnie ich oczy (bez urazy, ale na prawdę). Wiem, że inne jest ciężko zrobić, więc nie mam ci tego za złe. Odezwała się ta, która nic nie umie lepić z plasteliny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Trochę zaniedbałam temat,więc przydało by się go odkurzyć :3 Ostatnio bardzo polubiłam więc prawdopodobnie pojawi się dużo rysunków z nią Na początek taka "lekko" nieudana: I szkic wzrorowany na jednym arcie: Opłaca się go kończyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Jeśli chodzi o Applejack to nos jest zbyt szpiczasty A szkic możesz dokończyć, na pewno na tym nie stracisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Opłaca się go kończyć, bo mam ten art i ciekaw jestem jak uda ci się upodobnienie go do oryginały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się