Sabina Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 nasadka soxhleta? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 A ja już nie wiedziałem gdzie szukać. Jestem zdesperowanym desperatem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 3, 2012 Autor Share Napisano Listopad 3, 2012 Aparat Soxhleta czy też nasadka,nieważne, obie odpowiedzi dopuszczalne A więc Sabina i miskof(edytowany o 20:40)+2pkt Pls stand by Następne pytanie i aktualizacja przed 21:20 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 A ja mam taką prośbę to kochamchemie czy by nie mógł mnie wypisać z klasyfikacji generalnej? Ja to raczej będę tu gościł na zasadzie rekreacyjnej, bo pkt. to ja wiele nie zdobędę . Chyba że nie da się tego odkręcić itd. a ja nie potrzebnie marudzę to nich zostanie jak jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Nikern siedź :D Fajnie będzie, a Ty się wypisujesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Ale ja dalej będę odpowiadał. Tylko ja niestety nie mogę z komputera za bardzo w tygodniu korzystać i pytania będą mnie omijać itd. Ja tak będę odpowiadał by swą wiedzę sprawdzić( a raczej niewiedzę xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 3, 2012 Autor Share Napisano Listopad 3, 2012 1.Sabina(9pkt) 2.Xyz(3pkt) 3.Nikern(3pkt) 4.67k(2pkt) 5.miskof(4ptk) 6.Tigress(2ptk) 7.Ulquiorra Cifer(1pkt) 8.Pawlex(1pkt) 9.Delfinek Keola(1pkt) 10.Ever3Tree(1pkt) 11.Eva(1pkt) Jak nazywamy roztwory metali w rtęci(1pkt) A)Eutektyki B)Azeotropy C)Amalgamaty D)Margaryna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 A tam nagroda. Wystarczy sama frajda z chemicznej rozkminy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 odp. C oj Chemik, z tą margaryną to wyleciałeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Da. Odpowiedź C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 3, 2012 Autor Share Napisano Listopad 3, 2012 Dam jeszcze szanse tym co chcą spróbować(niechaj będzie 30min) potem aktualizacja i na dziś kończymy(muszę rysować....:N9EAZ:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Wzory strukturalne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Yyy... Nie jestem dobra z chemii ale... Niech będzie odp. C ! ;dd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Prościzna! C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 3, 2012 Autor Share Napisano Listopad 3, 2012 Nikern.......kucyki rysować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Amalgamaty! (rzutem na taśmę? xD) Edit!: Margaryny... Hmm... Ciekawe nazwy dla związków chemicznych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 3, 2012 Autor Share Napisano Listopad 3, 2012 Słowo się rzekło koniec na dzisiaj 1.Sabina(10pkt) 2.Xyz(4pkt) 3.Nikern(2pkt) 4.67k(2pkt) 5.miskof(5pkt) 6.Tigress(2pkt) 7.Ulquiorra Cifer(1pkt) 8.Pawlex(1pkt) 9.Delfinek Keola(1pkt) 10.Ever3Tree(1pkt) 11.Eva(1pkt) 12.Rrrainbow Dash xD(1pkt) Dobra idę..... Do jutra BTW widzicie jakieś błędy w punktacji ,zgłaszajcie...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 4, 2012 Autor Share Napisano Listopad 4, 2012 Dobra pora na nowe pytania do quizu chemicznego........ Zaczynamy :N9EAZ:!!! Pytanie z chemii organicznej(2ptk) Podaj nazwę ZWYCZAJOWĄ tego związku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 bezwodnik ftalowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 bezwodnik kwasu ftalowego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 4, 2012 Autor Share Napisano Listopad 4, 2012 Sabina i Xyz zgadza się....... Chyba coś skopałem...dlatego 1pkt 1.Sabina(11pkt) 2.Xyz(5pkt) 3.Nikern(2pkt) 4.67k(2pkt) 5.miskof(5pkt) 6.Tigress(2pkt) 7.Ulquiorra Cifer(1pkt) 8.Pawlex(1pkt) 9.Delfinek Keola(1pkt) 10.Ever3Tree(1pkt) 11.Eva(1pkt) 12.Rrrainbow Dash xD(1pkt) Dobra który z kwasów ma silniejsze właściwości utleniające....?(1ptk) kwas chlorowy(VII) czy kwas chlorowy (I)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 chlorowy (VII) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 chlorowy (VII) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 4, 2012 Autor Share Napisano Listopad 4, 2012 czekamy....... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Kwas chlorowy (I)? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts