Arctic Cat Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Dark wyszło świetnie Zbroja wyszła genialnie, skrzydło jest tylko trochę dziwnie pomalowane. Ale to szczegół..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Jeśli pytanie o Lyrę było kierowane do mnie to w najbliższej przyszłości na pewno nie. Na razie mam już tego za dużo I tak w ogóle dzięki za opinie Nie wiedziałem już co z tym skrzydłem zrobić, to tak ekstrawagancko[nie znam znaczenia tego słowa] to zrobiłem xD W razi czego nogi są lekko przykurczone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Zioom, zbroja Ci wyszła świetnie, wszystko Ci wyszło świetnie Jedna z lepszych prac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Proszę bardzo, na prośbę ewi125 powstała Chrysalis w koronie Celesti oraz z grzywą uczesaną w kitkę ;D Mam nadzieje że się spodoba. Ta kitka trochę się zlewa ze skrzydłami i korona może być źle umiejscowiona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Wyszło bardzo fajnie, chociaż nie rozumiem czemu tam ma być ta korona... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Wyszło bardzo fajnie, chociaż nie rozumiem czemu tam ma być ta korona... No cóż... Zostałem poproszony o taki rysunek z koroną więc go zrobiłem, specjalnie nie zastanawiając się dlaczego tak a nie inaczej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 hrysalis wyszła ci super a co do kucka jest awesome :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Bardzo ładnie, ale coś chyba poplątałeś z przednimi nogami. Prawa (patrząc z perspektywy) powinna być tak jakby dłuższa od lewej, bo jest na przodzie, ale to tylko taki mały szczegół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Świetnie, nie mam się do czego przyczepić, zioom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 To jak, będzie ta Cadence czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 To jak, będzie ta Cadence czy nie? Spokojnie. Będzie będzie. Tylko inni prosili o coś innego już wcześniej i robię to wszystko po kolei żeby nie było bałaganu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Spokojnie. Będzie będzie. Tylko inni prosili o coś innego już wcześniej i robię to wszystko po kolei żeby nie było bałaganu... W następnej kolejności jest moje dziwne zamówienie ? xD To tak dla przypomnienia: http://i45.tinypic.com/2n9xsg4.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Tak tak. Sam szkic jest już gotowy. Muszę tylko poprawić kontury i zastanowić się czy wrzucić czysty szkic czy może coś w nim dorzucić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Tak tak. Sam szkic jest już gotowy. Muszę tylko poprawić kontury i zastanowić się czy wrzucić czysty szkic czy może coś w nim dorzucić Rób tak jak uważasz Nie mogę się doczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 YaY! Jest naprawdę ekstra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Spokojnie. Będzie będzie. Tylko inni prosili o coś innego już wcześniej i robię to wszystko po kolei żeby nie było bałaganu... Uff, już się bałam, że nie zauważyłeś po prostu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Uff, już się bałam, że nie zauważyłeś po prostu Cóż, w tym spamie jest to możliwe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 I japońskie cóś [xD] jest gotowe. Oczywiście jest to zamówienie Nogalik'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Łał, świetne, mimo iż nie lubię japońskich kreskówek. Ale to jest po prostu piękne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Dzięki, wszystko jest idealne Jestem winien Ci przysługę, znowu .. xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 Dziękuję wam Taka mała informacja: w tym tygodniu już nic nie narysuje, związane jest to z tym iż od środy mam serie próbnych testów klas trzecich gimnazjum ;/ Nie wiem po co to, ani komu to potrzebne. Jest to kolejny pomysł na utrudnienie sobie życia .... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Dziękuję wam Taka mała informacja: w tym tygodniu już nic nie narysuje, związane jest to z tym iż od środy mam serie próbnych testów klas trzecich gimnazjum ;/ Nie wiem po co to, ani komu to potrzebne. Jest to kolejny pomysł na utrudnienie sobie życia .... Zioom, olej to. Ja to olałem i mam się świetnie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 [attachment=595]Ładnie? I trochę więcej mych bolesnych dla oczu bazgrołów Tak, wiem, że nie wyszedł mi pyszczek Rariti. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Fryta, nos zbyt szpiczasty i tylna noga jest trochę wychudzona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 I klatka piersiowa przypomina bąbel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts