DarkReaper11 Napisano Listopad 30, 2012 Autor Share Napisano Listopad 30, 2012 hehe, mi tam nos nie przeszkadza Dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 hehe, mi tam nos nie przeszkadza Dzięki! Każdy ma swoje zdanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 No skrzydła są przeepickie. W ogóle cały rysunek jest cudny. Nie wiem czy tak miało być, ale nie ma ust. Zresztą mniejsza z tym i tak jest super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Ziom, patrzę teraz na pierwszy rysunek jaki tutaj wstawiłeś (Pokolorowania Rainbow) i stwierdzam, że kolorowe prace wychodzą Ci bardzo, bardzo fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 Dziękuje wam Jeśli chodzi o usta to nie ma ich celowo A jeśli chodzi o kolorowanie, to moje wyposażenie [kredki] jest bardzo ubogi i w ogóle ten mój skaner dziczeje i raz dobrze odbiera kolory a raz źle. I bądź tu człowieku mądry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Dziki skaner ! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 Może dasz się przytulic ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 No pewnie Rysunek świetny, tak jak zawsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motte Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Jejkuu Śliczna Fluttershy !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Wiem, że pisałem Ci to z milion razy, ale napiszę jeszcze raz: Masz wielki talent ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motte Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Zgadzam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 Dziękuję! ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Bardzo ładnie, zrobiłeś refleks światła na grzywie czy mi się wydaje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Dziękuję! ;D Ależ nie ma za co, ziom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Mówcie co uważacie, jak mi wyszło itp. ale myślę że 2 godzinne rysowanie grzywy i zmarnowane 3 długopisy załatwiły swoje. http://i2.pinger.pl/pgr256/54df36550006f9d450b9f07f/Moje+zdj%C4%99cie+9+%2819%29.png Skaner się popsuł więc ciężko było :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Ewi, wyszło Ci naprawdę bardzo fajnie, nie mam się do czego przyczepić Ps: Wypadało by, abym teraz ja wstawił jakiś mój rysunek, bo jestem bardzo aktywny w tym temacie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 To wstaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 To wstaw Najpierw muszę to mieć xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 No to już nie mogę się doczekać ;D ewi125, rysunek jest bardzo ładny, choć trochę rozmazany. Nie wiedzieć dlaczego, bardzo podoba mi się jej róg ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Ojj, Dark poczekasz trochę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Dawno nikt tutaj nie zaglądał .. Czas to zmienić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 hehe Już za 10-30 min wrzucę kolejny rysunek, który został stworzony na zamówienie Silver Shield. A potem koło 15 albo 16 pojawi się Twi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Nie mogę się doczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Nie mogę się doczekać Ja też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 No i proszę... jest! Rysunek na zamówienie Silver Shield gotowy Pierwszy albo drugi raz zrobiłem tło do rysunku zatem wybaczcie mi wszelkie niedokładności Ponadto osobiście uważam że nie jest najgorzej A i w razie czego: to na szyi to słuchawki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts