Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 I wszyscy są zadowoleni. Dokładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 To skoro już wszystko tak fajnie się układa to Twi pojawi się już teraz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Świetne, jak zawsze Słuchaj, Igora (67k) nie ma, więc może Ty się podejmiesz i narysujesz to dla mnie ? xD http://i46.tinypic.com/2s004qt.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Oczywiście, mogę spróbować, ale wiesz jak to jest. Może być już za godzinę a może dopiero wieczorem Ale postaram się ze wszystkich sił ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Oczywiście, mogę spróbować, ale wiesz jak to jest. Może być już za godzinę a może dopiero wieczorem Ale postaram się ze wszystkich sił ;D Dzięki, na Ciebie zawsze można liczyć Jestem winien Ci przysługę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Proszę Nogaliku Gotowe! Więc tak. Ten rysunek to drugie podejście, przy pierwszym zgubiłem się w tych włosach [czy co to tam jest ] Przy drugiej próbie podszedłem do tego trochę inaczej i jakoś tam wyszło ;D Choć szczerze mówiąc to własnie je rysowało mi się najfajniej ;D Twarz [czy co to tam jest] pozostawia wiele do życzenia Skąd ty żeś to wytrzasnął ;D A no i oczywiście "dziki skaner" znów w akcji. Po przeskanowaniu nie było prawie nic widać więc byłem zmuszony wyostrzyć to w Gimpie Mam nadzieję że mi to wybaczysz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 A tak nawiasem, co to za wariat na tym rysunku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Wszystko Ci wybaczam xDD Wytrzasnąłem to z pewnej mapki z OSU!. Nie wyszło tak źle trochę te nogi (ledwo je widać na oryginale) Ci nie wyszły xD Ogólnie wszystko pięknie ładnie, dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Osu... to wszystko wyjaśnia ;D [Nigdy nie próbuj zrozumieć Japończyków ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Wiedziałem, że to jakieś japońskie cuś XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 A tak nawiasem, co to za wariat na tym rysunku? Hatsune Miku. Tutaj macie ss z gry .. xD http://i48.tinypic.com/53mdfk.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Czyli jakieś... zmutowane... cuś... XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Czyli jakieś... zmutowane... cuś... XD Dokładnie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Taki wypierdek XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Rysunek fajny, choć sama postać przypomina japońskie dziecko, które wpadło do kadzi z radioaktywnym szlamem, które nie było u fryzjera od stu lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Rysunek fajny, choć sama postać przypomina japońskie dziecko, które wpadło do kadzi z radioaktywnym szlamem, które nie było u fryzjera od stu lat. Świetne określenie, ziom xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Rysunek fajny, choć sama postać przypomina japońskie dziecko, które wpadło do kadzi z radioaktywnym szlamem, które nie było u fryzjera od stu lat. AHAHAHAHA!!!! Poprostu spadłem z krzesła !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 AHAHAHAHA!!!! Poprostu spadłem z krzesła !!! A ja się załamałem xD Igor, masz chorą wyobraźnię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Cieszę się, że udało mi się was rozśmieszyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Cieszę się, że udało mi się was rozśmieszyć Chyba chciałeś napisać, że udało Ci się nas rozśmieszyć i załamać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Może tak powinienem napisać. Zresztą jaka chora wyobraźnia? Posłuchałbyś trochę Słonia i Buki to też byś miał dziwne pomysły ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Może tak powinienem napisać. Zresztą jaka chora wyobraźnia? Posłuchałbyś trochę Słonia i Buki to też byś miał dziwne pomysły ;D Nie, dzięki. Raczej ich nie posłucham xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Na dzisiaj już ostatni rysunek: Dawno nie rysowałem już nic z Warhammer'a więc najwyższy czas aby to zmienić Nie chciałem już nic przy nim grzebać bo ma zbyt wiele szczególików które mogłem tylko zepsuć. Więc jest czysty szkic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Wszystko pięknie ładnie, napis jest najwidoczniejszą częścią rysunku xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ano rysunek bardzo ładny, tylko jasny jak supernowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts