DarkReaper11 Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 "Dziki skaner" ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ano rysunek bardzo ładny, tylko jasny jak supernowa Mogłeś napisać, że jasny jak sygnatura Rogalika xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 rysunek spoko tylko twarz trochę ci nie wyszła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Ziom, świetny rysunek Ten szeroki uśmiech mi się podoba xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 Ehh... to nie jest szeroki uśmiech lecz zaznaczony kontur twarzy. Widać też podbródek lecz nie widać tam "ust" a co dopiero uśmiechu... Przesłaniem tego rysunku jest Rainbow Dash spoglądająca w niebo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Dla mnie to jest uśmiech i tyle. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 No kurcze, przyglądam się i za chiny nie umiem spojrzeć na to jako na uśmiech... nie wiem, mi po prostu tego nie przypomina, ale co tam... Najważniejsze że wam się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Ja nie widzę w tym nic, poza uśmiechem xD To jest uśmiech .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Ja tak samo Ale rysunek świetny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Ja tak samo Ale rysunek świetny Czyli zgadzasz się zemną czy Dark'iem ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 od dzisiaj jestem pan Darek Ahahaha ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 A ja powiem, że skrzydła są genialne. Reszta też jest fajna, bo ten uśmiech jest trochę za szeroki. Rozumiem, że dla Ciebie to nie miałby być uśmiech ale tak to jakoś wygląda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 od dzisiaj jestem pan Darek Ahahaha ;D Mam jedno pytanie xD Jak Ty masz na imię ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Mam jedno pytanie xD Jak Ty masz na imię ? To bardzo dobre pytanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 To bardzo dobre pytanie Tylko nikt nam nie chce odpowiedzieć xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 A no moje imię jest tajemnicą Hehehe, a tak naprawdę to zwę się tak jak ty Nogaliku Czyili Mateusz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 A no moje imię jest tajemnicą Hehehe, a tak naprawdę to zwę się tak jak ty Nogaliku Czyili Mateusz Bardzo miło mi Cię poznać Mateuszu xDD Masz bardzo ładne imię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 Hehe też tak sądzę i wzajemnie Mateuszu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Hehe też tak sądzę i wzajemnie Mateuszu Dzięki, ziom xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 To było dziwne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 To było dziwne Co ? xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Mam prośbę , czy mógłbyś narysować dla mnie Raindrops? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Ziom, masz zamówienie, bierz się do roboty xD Ps: Wolisz jak się do Ciebie mówi Mati, Mateuszek czy Mateusz ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 4, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2012 Heh... Mateuszu, możesz się do mnie zwracać jak ci najwygodniej [ale Mateuszka sobie odpuść ] Kumple w szkole mówią na mnie Zdzichu więc zdążyłem się przyzwyczaić do różnych zwrotów Raindrops, oczywiście, że mogę. Jak na razie to nie mam żadnego, innego, twórczego zajęcia więc może pojawić się nawet jeszcze dzisiaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts