DarkReaper11 Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 I znów coś innego. Z początku miała to być humanizacja Fluttershy, ale na taką nie wygląda więc powstał po prostu rysunek hmm... anioła ;D Eh... nigdy nie nauczę się cieniować... [a chciałbym ] A taki sobie podpis strzeliłem, a co tam ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Bardzo fajne, ma chyba trochę za nisko łokcie, ale nie jestem pewien. Ogólnie, jest bardzo ładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Fajne, skrzydła wyszły bardzo realistycznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Bardzo wam dziękuję ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Bardzo wam dziękuję ;D Ależ nie ma za co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Odświeżam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Ta Chrysalis jest świetna,ma takie głębokie oczy. A ten anioł ma świetne skrzydła,mi zawsze wychodzą takie sztuczne,a Tobie wyszły idealnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Ta Chrysalis jest świetna,ma takie głębokie oczy. A ten anioł ma świetne skrzydła,mi zawsze wychodzą takie sztuczne,a Tobie wyszły idealnie Cóż, moim zdaniem te skrzydła nie wyszły idealnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 Do ideału to im daleko... Nogaliku Gdy zaproponowałeś odświeżanie tego działu, myślałem że masz na myśli wrzucanie swoich prac typu Pablo Picasso albo Leonardo da Vinci Mógłbyś wrzucić coś jeszcze? Proszę proszę proszę... ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 I całkiem z innej beczki ;P Tak mnie jakoś naszło po obejrzeniu film "Bitwa pod Wiedniem" [chyba taki był tytuł] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Do ideału to im daleko... Nogaliku Gdy zaproponowałeś odświeżanie tego działu, myślałem że masz na myśli wrzucanie swoich prac typu Pablo Picasso albo Leonardo da Vinci Mógłbyś wrzucić coś jeszcze? Proszę proszę proszę... ;D Ziom, ja nie umiem rysować Nie chcę Ci oszpecać tematu. A co do rysunku, to wyszedł bardzo fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 "nie umiem, nie umiem" Każdy tak mówi Tak w ogóle to ten temat powstał właśnie w tym celu i nic nie jest w stanie go oszpecić ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 a ja nic nie wrzuce bo nie umiem rysować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 hmmm... no cóż... Ale gorąco cię zachęcam do tego. Spróbować nigdy nie zaszkodzi ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 "nie umiem, nie umiem" Każdy tak mówi Tak w ogóle to ten temat powstał właśnie w tym celu i nic nie jest w stanie go oszpecić ;D No nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 hmmm... no cóż... Ale gorąco cię zachęcam do tego. Spróbować nigdy nie zaszkodzi ;D dobra może jutro coś wrzuce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 Dziękuję bardzo! Nie mogę się już doczekać Ciesze się że moja idea która kierowała mną zakładając ten temat działa ;D Zachęcam wielu innych przeglądających ten temat do pokazania swoich arcydzieł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Ja się jeszcze zastanowię xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 zrobię zdjęcia z mojego zeszytu i jutro je wrzuce bo dziś już mi się nie chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Spróbować nigdy nie zaszkodzi. Każdy powinien to wiedzieć Zresztą jeśli nie umie się rysować to szybko da się nauczyć. Fajny rysunek, w sumie to połączenie husarza, czyli ciężkiej jazdy, z kucykiem wydaje mi się trochę ironiczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 zrobię zdjęcia z mojego zeszytu i jutro je wrzuce bo dziś już mi się nie chce Tylko proszę, niech te zdjęcia będą w dobrej jakości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 postaram się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 postaram się Dzięki xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Ziom, planuję założyć własny temat z rysunkami, co o tym myślisz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 kolejny nieudany rysunek: http://i.imgur.com/ceIx9.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts