Nogalik Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Nie jest nieudany, tylko trochę kanciasty xD Gratuluję pomysłu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Pomysł świetny Tylko rzeczywiście trochę kanciasty Nogaliku, wiesz że ode mnie możesz usłyszeć same słowa zachęty jeśli chodzi o ten pomysł! Masz już jednego widza[MNIE!!] A to dobry początek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Pomysł świetny Tylko rzeczywiście trochę kanciasty Nogaliku, wiesz że ode mnie możesz usłyszeć same słowa zachęty jeśli chodzi o ten pomysł! Masz już jednego widza[MNIE!!] A to dobry początek. Dzięki Jeszcze się nad tym zastanowię, bo jeśli już złożę taki temat, to nie chcę go zaniedbywać. Będę wtedy musiał zorganizować sobie czas na rysowanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Hehehe... mam taką propozycję [szyderczy śmiesz ] Skoro mogły by zaistnieć sytuację w których mógłbyś mieć przerwy w rysowaniu, to może umieszczałbyś swoje prace tutaj Pamiętaj to tylko propozycja... lecz zachęcam do rozważenia takiej opcji. Jeśli odmówisz doskonale to zrozumiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Hehehe... mam taką propozycję [szyderczy śmiesz ] Skoro mogły by zaistnieć sytuację w których mógłbyś mieć przerwy w rysowaniu, to może umieszczałbyś swoje prace tutaj Pamiętaj to tylko propozycja... lecz zachęcam do rozważenia takiej opcji. Jeśli odmówisz doskonale to zrozumiem Rozpatrzę to Zobaczymy czy rysowanie nie będzie mi zajmować dużo czasu, jeśli będzie to mogę wstawiać pracę tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Fajny rysunek, a kanciasty jest dlatego, że to taka, nazwijmy to, wizja artystyczna Mi się podoba, kojarzy mi się, z niektórymi rysunkami Spromultisa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 28, 2012 Autor Share Napisano Listopad 28, 2012 Kurcze... chyba dostałem parkinsona rysując to... I są tego efekty... Coraz mniej czasu... i z resztą chęci także coraz mniej... Nie wiem ile jeszcze prac wrzucę ale to już nie będzie wiele... ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Dziękuję bardzo! Nie mogę się już doczekać Ciesze się że moja idea która kierowała mną zakładając ten temat działa ;D Zachęcam wielu innych przeglądających ten temat do pokazania swoich arcydzieł a no tak miałem coś wrzucić jeśli chcecie zobaczyć moje rysunki to zapraszam http://mlppolska.pl/Watek-arameje-rysuje--4739 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 28, 2012 Autor Share Napisano Listopad 28, 2012 Oczywiście! Z chęcią zobaczę i ocenię ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Ziom, rozumiem czasu brak, ale chęci ?! Gdybym ja umiał tak rysować to bym nie przestawał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 28, 2012 Autor Share Napisano Listopad 28, 2012 A no brak... nie wiem.. może powinienem troszkę od tego odpocząć. Zregenerować siły i zresetować mózg ;P Ale jeszcze się nie poddam i dalej będę pracował, tyle że ilość mojej twórczości diametralnie spadnie. Może nawet do jednego lub dwóch rysunków tygodniowo... Przeważnie w weekend. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Spoko, ziom. Rozumiem Cię. Ja postaram się tutaj coś od czasu do czasu wrzucić, aby temat nie był martwy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 28, 2012 Autor Share Napisano Listopad 28, 2012 Tak czy owak Wiedz Nogaliku i 67k oraz wiedzcie wszyscy którzy odwiedzili ten dział, że z całego serca dziękuje Wam za wszystko... za komentarze, uwagi, miłe pogawędki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Cała przyjemność po mojej stronie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Jak to ? Dark...... No cóż mam nadzieję, ze to tylko chwilowy kryzys. Jeśli nie masz weny obejrzyj jakiś odcinek MLP i rysuj to co widziałeś. Jeśli nie, to zrozumiem, zresztą co ja mam do gadania....... Musisz wiedzieć, że przyjemność leży po mojej stronie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 29, 2012 Autor Share Napisano Listopad 29, 2012 Hahaha!!! Jakimś przeciwnym cudem... skręciłem sobie nogę.... Nie mogę po prostu ta sytuacja mnie rozwala... Więc nie będę miał raczej wyboru i będę siedział przy rysowaniu Po prostu mnie to rozwala.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Jestem pod wrażeniem Twoje prace są cudowne! Najfajniejsza Dashie :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Hahaha!!! Jakimś przeciwnym cudem... skręciłem sobie nogę.... Nie mogę po prostu ta sytuacja mnie rozwala... Więc nie będę miał raczej wyboru i będę siedział przy rysowaniu Po prostu mnie to rozwala.... To dobra i zarazem zła wiadomość xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 To dobra i zarazem zła wiadomość xD zgadzam się xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 zgadzam się xD Jeśli tutaj zaglądasz, to napisz chociaż jednego posta dotyczącego oceny prac. Im więcej ocen tym oni bardziej się cieszą xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Jeśli tutaj zaglądasz, to napisz chociaż jednego posta dotyczącego oceny prac. Im więcej ocen tym oni bardziej się cieszą xD mówisz masz:bonbon2: wszystkie prace są epickie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Krótko zwięźle i na temat - Już Cię lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 30, 2012 Autor Share Napisano Listopad 30, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Ziom, wszystko idealne. Tylko ten nos trochę nie pasuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 super rysunek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts