martucha708 Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Starałem się nie zmieniać specjalnie, ale powiedzmy, że pojawiła się moja interpretacja grzywy. http://oi45.tinypic.com/fu72n8.jpg Następne zamówienia będę realizował dopiero w weekend, w tygodniu nie mam takiego dostępu do kompa jakbym chciał więc w tygodniu pojawią się rysunki tylko głównych postaci z serialu. Mam nadzieję, że Ci się podoba, martucha oczywiście że sie podoba wyszło super ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Cieszę się ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 pozwoliłam sobie ustawić go na avka ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Cieszę się ^^ Ja też xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Martucha, czuję się zaszczycony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Martucha, czuję się zaszczycony Ziom, temat się rozkręca Musimy to opić. Zapraszam do mnie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Mam trochę daleko do Ciebie Jeśli chcesz możemy się spotkać, tylko gdzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Mam trochę daleko do Ciebie Jeśli chcesz możemy się spotkać, tylko gdzie? W Laponii, ja mam niedaleko xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Fajnie Dobra, obgadajmy to na pw. Bo nie chcę spamować Ci w temacie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Martucha' date=' czuję się zaszczycony [/quote'] ja też xD i mów mi marta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Dziękuje Marto ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 200 km, ja przejadę 100, Ty 100 i się spotkamy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 przerobiłam twój rysunek http://zapodaj.net/images/7b4696a2e35ff.png myśle że jest 100 razy lepszy od mojej poprzedniej przeróbki:D jest kilka niedociągnięć ale to moja 1 praca w gimpie więc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 przerobiłam twój rysunek http://zapodaj.net/images/7b4696a2e35ff.png myśle że jest 100 razy lepszy od mojej poprzedniej przeróbki:D jest kilka niedociągnięć ale to moja 1 praca w gimpie więc... Fajne, bardzo dokładnie wykonane Ps: Ten ogon trochę się zlewa z grzywą, ale to nic xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Fajne, bardzo dokładnie wykonane jak sie dobrze przyjrzysz to zobaczysz kilka białych plamek i wyjść poza linie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 przerobiłam twój rysunek http://zapodaj.net/images/7b4696a2e35ff.png myśle że jest 100 razy lepszy od mojej poprzedniej przeróbki:D jest kilka niedociągnięć ale to moja 1 praca w gimpie więc... Wyszło Ci bardzo ładnie a niedociągnięć jest naprawdę niewiele Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Wyszło Ci bardzo ładnie a niedociągnięć jest naprawdę niewiele Ma rację, polać mu ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Wrzucam jeszcze jeden rysunek. Trochę się powtarzam Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 To ja też się powtórzę To jest wspaniałe Troszkę te przednie nogi jakieś takie nie takie ale po za tym jak zawsze wspaniale! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ano jest w niej coś dziwnego, twarz i nogi są trochę nie tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Cóż, wszystko z wyjątkiem przednich nóg moim zdaniem jest idealne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Dzięki za szczerość, naprawdę to doceniam. Następnym razem postaram się lepiej. A ta noga najbardziej naprzód jest narysowana w innej perspektywie, dlatego tak głupio wygląda o ja głupi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Maaam wielką prośbę Czy mógłbyś narysować mi Raindrops ? Jeżeli nie wiesz jak ona wygląda znajdziesz ją na internecie Mam ją na avatarze Proszę ! Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Spoko, tylko nie wiem kiedy wrzucę, raczej nie przed środą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts