Nogalik Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Temat jest trochę mało aktywny, bo muszę ograniczyć spam : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Mam wrażenie, że od jakiegoś czasu każdy rysunek jest gorszy od poprzedniego. Tym razem też się nie popisałem Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Nie jest tak źle, choć jak dla mnie ta przednia lewa noga wygląda, co najmniej dziwnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Ziom, bez obrazy, ale wychodzi Ci trochę gorzej niż na początku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Wiem, niestety :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Może Pinkie Pie jest ładniejsza niż poprzednie rysunki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Ou tak, z tym się zgodzę. Tutaj nie mam się do czego przyczepić, ziom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Pewnie ze lepiej. Doskonale. Niesamowicie podoba mi się ten "wzorek" w teńczówce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Parę kresek i tyle Dzięki za miłe opinie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Ziom, mam dla Ciebie zadanie: http://i47.tinypic.com/3462iz8.jpg Byłbyś tak miły i to dla mnie narysował ? Jeśli się podejmiesz to proszę o odwzorowanie detali xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Hmm... Mateuszu, widzę że anime pochłonęło cię na dobre ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Hmm... Mateuszu, widzę że anime pochłonęło cię na dobre ;/ Zioom, jakie Anime ? xD Jak gram w osu to są takie tła do map Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Postaram się narysować, ale nie wiem kiedy będzie. Czyżby znowu Fluttershy mi nie wyszła ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Wyszła, wyszła .. Ty patrzeć nie umiesz xD Wszystko idealnie, Rogalik nie ma się do czego przyczepić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Może jest na odwrót? Spójrz, na nogi : podwójne kontury. Prawie kwadratowe włosy. Rozmazane ucho. i jeszcze sporo innych rzeczy...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Ja nic nie widzę .. ^.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Jak dla mnie to głowa jest za duża. Nie tyle co za duża lecz grzywa jest zbyt wysoko co sprawia takie wrażenie. Powinieneś pod większym skosem w dół od ucha ją zrobić. To zakryło by część "czoła" i zneutralizowało efekt "dużej głowy" Reszta dla mnie jest w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Jak dla mnie to głowa jest za duża. Nie tyle co za duża lecz grzywa jest zbyt wysoko co sprawia takie wrażenie. Powinieneś pod większym skosem w dół od ucha ją zrobić. To zakryło by część "czoła" i zneutralizowało efekt "dużej głowy" Reszta dla mnie jest w porządku Ty to się znasz xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Dzięki za opinię Dark, masz rację Jeszcze raz Fluttershy Wiem, też nie jest ładnie.......... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Religious Brony Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Dzięki za opinię Dark, masz rację Jeszcze raz Fluttershy Wiem, też nie jest ładnie.......... Bardzo fajnie rysujesz,aż zachciało mi się też tak rysować Fajna Fluttershy,chyba mi się najbardziej spodobała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Oko jest trochę krzywe i ogon lekko kanciasty, reszta jest ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 W tym przypadku jest już znacznie lepiej Tak trzymaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Dzięki za opinie Czwarty rysunek w kolorze, żeby nieco ożywić temat.... Applejack Wiem, że kolor kapelusza się nie zgadza, ale nie mam wszystkich kolorów, więc trochę improwizowałem...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Czym to kolorowałeś? Bo wygląda bardzo ładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Dzięki, fajnie że Ci się podoba ProMarker'ami i kontury cienkopisem Ecco Pigment. Lepszy efekt daje dobra kartka, tu 120 gramowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts