fryta855 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 A mógłbyś narysować Pinkamenę (nie Pinkie)? Byłabym wdzięczna ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Applejack wyszła ŚWIETNIE! Nic dodać, nic ująć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Dzięki Dark Wiem, że miałaby być Pinkamena i będzie tyle, że jutro. Po prostu naszła mnie ochota na Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Kolejna świetna praca! Chociaż pod lewym okiem [z naszej perspektywy] jest jak gdyby zaciek Wiem, że to nie twoja wina, ale moja skrupulatność do szczegółów się uwolniła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 pinkie jest świetna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Pinkie wyszła Ci świetnie, tak trzymaj. Wszystkie prace rysowane markerami w Twoim wykonaniu są świetnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Świetna Pinkie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Dzięki. No w zasadzie ten zaciek to moja wina, bo pozwoliłem żeby tusz tam wysechł i zrobiła się podwójna warstwa Pinkamena wyszła tragicznie. To przez to, że mam do dyspozycji tylko ołówek 9B bo reszta się skończyła.... Chociaż pewnie i tym da się zrobić to dużo lepiej... Jak kupie nowe to pewnie narysuję drugą ładniejszą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Cóż, przednie nogi są trochę zbyt krótkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Słoooodkooo Ci Pinkie wychodzi ołówkiem Widać że masz talent, super prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Dziękuje Lucy Nogaliku masz rację, niestety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Kurcze też się muszę doczepić do tych nóg... Są stanowczo za krótkie. Ale reszta już lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Religious Brony Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Nóżki za krótkie,ale te oczka:lunaderp: po prostu przesłodkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 To było bez sensu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 Tym razem narysowałem Twilight Sparkle sory za Cutie Mark Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Rysunek dobry. Cute mark nie jest w cale najgorszy Jedyne co mi brakuje to uwzględnienie tych innych odcieni, jak gdyby pasków na grzywie i ogonie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Wszystko gra. No może ucho odrobinę zbyt szpiczaste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Rysunek dobry. Cute mark nie jest w cale najgorszy Jedyne co mi brakuje to uwzględnienie tych innych odcieni, jak gdyby pasków na grzywie i ogonie Przecież na gołe oko widać ze to farbowana Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Zioom, mam dla Ciebie chore zlecenie: http://i46.tinypic.com/10nyhc9.png Podejmiesz się ? xD Bez napisów proszę, jeśli można. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Fajny piesek...... Postaram się zrobić. Tymczasem wrzucam Rarity, no może nie całą ale zawsze trochę.... http://oi49.tinypic.com/zmdteh.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Te oczy są świetne Ja takich nie umiem narysować : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Wspaniałe! To wielkie oczy. Błagające spojrzenie Przepiękne ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Dzięki wiem, że trochę "mało" Applejack ale nie wiedziałam jak dorobić resztę żeby dobrze wyglądała.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Fajne, tylko wygląda jak by tusz do rzęs się trochę rozmazał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts