Arctic Cat Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Bo się rozmazał. Tyle, że cienkopis a nie tusz..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Wiem, że to nie tusz .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Jak zawsze wspaniale Nie mam nic więcej do powiedzenia xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 Dzięki Dark Jeszcze raz AJ, tym razem jest jej trochę więcej... Applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 To jest epickie W jaki sposób zrobiłeś ten cień pod nią, jeśli mogę wiedzieć ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 Noo, markerem... Fajnie, że Ci się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 To się przecież dla każdego podoba .. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 Dla odmiany narysowałem Raibow Dash ołówkiem.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Słodka, wszystko idealnie jak zawsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 Jesteś zbyt łaskawy w ocenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Jesteś zbyt łaskawy w ocenie Nigdy nie byłem łaskawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Albo mi się, wydaje albo nogi są nieco za krótkie. Ale to pewnie tylko moja porąbana wyobraźnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Cudne są te Twoje rysunki. na prawdę mi się podobają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 Dziękuje Hedzio A co do nóg Swahili to mi też tak się wydaje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Co tam nogi? Oczy są przepiękne. Cudne, oddają tyle emocji! Wspaniale! Tak trzymaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 rysunek jest po prostu cudny :DD jednym słowem jest awesome Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Dzięki dark, dzięki arameje Cóż poniekąd przez Dark'a ( choć on o tym nie wie ) zainteresowałem się Warhammer'em. No i stąd ten rysunek. Swoją drogą, dziękuje bo się wciągnąłem http://oi46.tinypic.com/wi7tvk.jpg To mój pierwszy rysunek Space Marine więc nie jest super... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Nogi wyszły świetne, twarz i ręce niestety nie ; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Jak dla mnie jest zaje... fajnie!! Po prostu genialnie Ciesze się że poprzez moje prace mogę kogoś czymś zainteresować Chciałbym umieć narysować takie arcydzieło!! ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Chciałbym umieć narysować takie arcydzieło!! ;D Przecież umiesz .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 twoje prace są awesome Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Dziękuje Dark trochę przesadzasz aż tak ładnie nie jest. Przecież umiesz .. Też tak myślę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Też tak myślę Dobrze myślisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 Kolejny rysunek dotyczący warhammera. Też dotyczy Ultramarines... http://oi45.tinypic.com/7083rd.jpg Mam nadzieję, że jest lepszy od poprzedniego. Następny rysunek będzie już nawiązywał do MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Epickość I pomyśleć, że to genialne cieniowanie było wykonane za pomocą skrawka gazety .. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts