DarkReaper11 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Naprawdę fajnie ci wyszła chociaż rzeczywiscie te włosy... ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Mam dość rysowania na dziś Narysowałbym Ją drugi raz, ale już mi się nie chce Proszę: Spitfire Sorki za hmmm... "krzywe" włosy EDIT* i jeszcze cieniowanie Dzięki ziom, świetna robota. Jak mogę Ci się odwdzięczyć ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 luna nieźle ci wyszła jak na 1 raz ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abdulas Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Zarąbiście rysujesz, naprawdę! Gdzie się uczyłeś? Rysujesz z pamięci, czy z gotowego wzoru? Rysujesz od razu gotowy, czy bawisz się pierw w te "kółka i kreski" (zapomniałem jak to się nazywa xD). I ostatnie: nauczysz mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Zarąbiście rysujesz, naprawdę! Gdzie się uczyłeś? Rysujesz z pamięci, czy z gotowego wzoru? Rysujesz od razu gotowy, czy bawisz się pierw w te "kółka i kreski" (zapomniałem jak to się nazywa xD). I ostatnie: nauczysz mnie? Tego się nie uczy. Z tym trzeba się urodzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 12, 2012 Autor Share Napisano Listopad 12, 2012 Jej dzięki Jak rysuje coś pierwszy raz ( albo pierwsze sto razy ) to po prostu patrzę się na jakieś zdjęcie, żeby zachować proporcje, itd... Potem jak mi zaczyna nieźle wychodzić to staram się z pamięci. W te "kółka i kreski" jeszcze się nie bawię bo szczerze to nie specjalnie mi to wychodzi. Pewnie przez przez jakiś czas nic nie powrzucam bo ..... No co tu dużo mówić rodzice się czepiają o oceny. A no i nie musisz się odwdzięczać, cała przyjemność po mojej stronie. Jak dam rade to może w czwartek wrzucę Spitfire z ładniejszymi włosami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Nie mogę się doczekać tej nowej Spitfire Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Tego się nie uczy. Z tym trzeba się urodzić Hah, święte słowa, święte! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abdulas Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 To mnie dobiliście z tym darem, bo go nie mam ;( Jak narysujesz spitfire to może dasz rade Cadence? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 To mnie dobiliście z tym darem, bo go nie mam ;( Jak narysujesz spitfire to może dasz rade Cadence? Też go nie mam i nie narzekam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Przepięknie rysujesz. A z tą AJ, to jeszcze ładniej bo wyszła taka słodka xDDD Umiałbyś narysować Lunę? Jak ta, to prosze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 14, 2012 Autor Share Napisano Listopad 14, 2012 Początkowo miała być tylko jedna Spitfire, ale w końcu są dwie pierwsza i druga A do tego jeszcze Luna, mam nadzieję, że lepsza od poprzedniej Luna sorki za mało oryginalną pozę.... Celestię postaram się narysować dzisiaj, więc pewnie wrzucę ją jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Przepiękne! Choć na dwóch ostatnich widać pozostałości po szkicu Ale i tak to nie zmienia faktu ze są świetne, zwłaszcza Luna ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 14, 2012 Autor Share Napisano Listopad 14, 2012 Niestety mam deficyt kartek, więc jest jak jest. Mam nadzieję, że jutro uda mi się kupić więcej czystych kartek, żeby to jakoś lepiej wyglądało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Obydwie Spitfire wyszły Ci świetnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Czy założyciel tego tematu żyje ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 15, 2012 Autor Share Napisano Listopad 15, 2012 No masz dopiero teraz zorientowałem się, że zamiast Cadence narysowałem Celestię przepraszam A więc Celestia a jakoś w sobotę wrzucę Cadence , jeszcze raz przepraszam...... Poprawiłem Lunę a właściwie narysowałem od nowa, bo tamtej poprawić się nie dało. I jeszcze narysowany trochę za szybko taki tam właściwie bazgroł bo jest niemiłosiernie krzywy. Czekam na następne zlecenia, o ile ktoś będzie coś chciał..... Edit* Tak, żyję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Bazgroł wyszedł fajnie xD Jeśli masz czas i chęci to narysuj dla mnie jakąś rogalową wróżkę (nie wiem jak ona wygląda) - liczę na Twoją kreatywność. I będę szczęśliwy jeśli walniesz tam napis "Dla Rogalika/Nogalika". Ten napis to jeśli nie chcesz to nie musisz. Z góry dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 15, 2012 Autor Share Napisano Listopad 15, 2012 Ok, postaram się wymyślić coś więcej niż rogal z oczami Tym razem nie mam pojęcia ile mi to zajmie, ale liczę, że dam radę w ten weekend Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Ok, postaram się wymyślić coś więcej niż rogal z oczami Tym razem nie mam pojęcia ile mi to zajmie, ale liczę, że dam radę w ten weekend Chciałem Ci to napisać od kiedy po raz pierwszy tutaj zajrzałem: Świetna nazwa tematu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 15, 2012 Autor Share Napisano Listopad 15, 2012 Dziękuję, miło mi to słyszeć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Dziękuję, miło mi to słyszeć Ależ nie ma za co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Hej, fajnie wyszła Celestia! A Applejack z Applebloom wyszły tak słodko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abdulas Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Mam dla Ciebie (no można tak to nazwać) wyzwanie. Narysuj króla Sombre. Jestem ciekawy jak wyjdzie Ci ta postać, bo zapewne jest dość ciężka do narysowania. Rysunki wychodzą naprawdę fajnie! Trzymaj tak dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Mam dla Ciebie (no można tak to nazwać) wyzwanie. Narysuj króla Sombre. Jestem ciekawy jak wyjdzie Ci ta postać, bo zapewne jest dość ciężka do narysowania. Rysunki wychodzą naprawdę fajnie! Trzymaj tak dalej! Postać ogólnie nie jest ciężka, zbroja jest bardzo ciężka do narysowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts