Arctic Cat Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 Za jakąś godzinę wrzucę Cadence ( sorki, że tak późno ale dopiero teraz wróciłem do domu z zajęć). Nogaliku ta Twoja rogalowa wróżka, jest gorsza niż sądziłem więc jeśli, mi się uda( wymyślić jak ma wyglądać ) to wrzucę jutro , późno bo od rana do 15 mam lekcje no a potem jest "Too Many Pinkie Pies". A zaraz po tym biorę się za króla. Obiecuję, że postaram się uwinąć szybko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Nie pozostaje nic innego jak: Życzyć ci powodzenia oraz oczekiwać [ze zniecierpliwieniem] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 No cóż, jeśli nie chcesz to nie musisz jej rysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 Chcę ją narysować, tylko nie mam pojęcia jak ona ma wyglądać, na szkicach z wczoraj najlepsza było coś jak Luna z innymi włosami i z rogalem zamiast księżyca, co raczej nie było zbytnio kreatywne więc próbuję dalej. Dzięki za życzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Narysuj taką wróżkę ze skrzydłami jak z tego Piotrusia Pana, Dzwoneczek chyba się nazywała Tylko jeśli możesz to daj takie berło i na samym czubku tego berła rogala xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 Gdybyś tylko napisał tak od razu ..... Jest i Cadence, no może nie za ładna, ale nie miałem specjalnie pomysłu jak ją narysować lepiej. Mam nadzieję, że warto było czekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Gdybyś tylko napisał tak od razu ..... Jest i Cadence, no może nie za ładna, ale nie miałem specjalnie pomysłu jak ją narysować lepiej. Mam nadzieję, że warto było czekać Wybacz, że nie powiedziałem od razu. A co do Cadence, to jej uśmiech, kształt twarzy i oka przypomina mi Zecorę. I czegoś mi brakuje, tylko nie wiem czego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 Nic nie szkodzi, właściwie to ja Cię przepraszam za ten rysunek. Nie specjalnie umiem rysować ludzi ( szczególnie twarzy), więc nie jest ładnie Jeśli chcesz jakiś inny rysunek kucyka, samochodu właściwie czegokolwiek co nie jest człowiekiem to chętnie zrobię coś lepszego...... Więc jest rogalowa paskuda, miałem pomysł, żeby dać chociaż ładny napis, ale nie znam stylu odpowiedniego do tematyki więc jest zwykły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Stary, to jest świetne Bardzo mnie rozbawiła ta praca dzięki xD Jeśli Ci się nudzi to narysuj dla mnie jakieś Ferrari Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 No dobra, skoro Ci się podoba to fajnie. Moja reakcja po przeczytaniu Twojego posta Jak znajdę czas to narysuję, mam jeszcze nie dokończonego Mustanga Shelby GT 500, no i pewnego króla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Co w moim poście jest śmiesznego ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Rogalowa wróżka rozbawia mnie za każdym razem kiedy na nią patrzę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Fajnie,że ją lubisz http://img696.imageshack.us/img696/2033/img0377wxe.jpg Sory, za ten biały pasek, ale zagięła mi się kartka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Yeah! Fajnie, tak trzymaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Dzięki, ale szczerze to chciałbym żeby było ładniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 ale szczerze to chciałbym żeby było ładniej Jak dla mnie to to jest po prostu idealne w każdym calu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Świetne, wyszedł Ci naprawdę realistycznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Fajnie,że ją lubisz http://img696.imageshack.us/img696/2033/img0377wxe.jpg Sory, za ten biały pasek, ale zagięła mi się kartka super ci wyszedł ^.^ i mam pytanko moge go troche przerobić ? ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 super ci wyszedł ^.^ i mam pytanko moge go troche przerobić ? ;> Jeśli masz coś przerabiać, to tylko ogon. Reszta jest idealna xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Jeśli masz coś przerabiać, to tylko ogon. Reszta jest idealna xD ja chce go zanimować? znaczy zrobić tak żeby wygladał jagby był robiony na komputerze a nie na kartce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 ja chce go zanimować? znaczy zrobić tak żeby wygladał jagby był robiony na komputerze a nie na kartce O boshe, przepraszam. Jak ja mogłem się odezwać w tej sprawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 ja chce go zanimować? znaczy zrobić tak żeby wygladał jagby był robiony na komputerze a nie na kartce Spoko, jeśli chcesz to proszę ja nie mam nic przeciwko. Jak poprawisz, zanimujesz to tylko pokaż co zrobiłeś, bo bym umarł z ciekawości Nowy rysunek, tym razem Rarity i Sweetie belle http://oi46.tinypic.com/14dojtw.jpg Lepsze kontury niż zwykle. Nie jest idealnie, ale mam nadzieję, że się podoba. Ps Nic nie szkodzi Nogaliku fajnie znać Twoje zdanie ( jeśli ktoś ma wątpliwości to NIE ma tu żadnej ironii ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2012/322/c/a/untitled_drawing_by_marta123456789900-d5ldkqs.png nie mam dobrego programu i rysuje myszka wiec linie sa krzywe :/ ale sie starałam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Bardzo fajny może ściągnij sobie GIMPA? Jest funkcja rysowania gładkich linii, która automatycznie wygładza to co robisz myszką....... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 chce ściągnać ale komp sie "opiera" i nie moge :/ zawsze pokazuje że sie ściągnął ale nie moge włączyć -,- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts